2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی ادم بی ادب و بیشخصیتی هستی در رابطه با پست قبلیت

تاپیکتونو قفل کردین ولی دهن گشادتونو باز کردین 

چرا جنبه نداری عکس میذاری 

عکس خودتو گذاشتی توقع به به و چه چه داشتی که همه بهت بگن چقدر زیبایی چقدر خوشکلی       بعد میگی خودم نیستم

مثلا میخاستی همه بگن چقدر شبیه عکس سمت چپی هستی ؟؟؟ چیزی میزنی ایا؟؟ 

بی ادب 

عزیزم خیلی ادم بی ادب و بیشخصیتی هستی در رابطه با پست قبلیتتاپیکتونو قفل کردین ولی دهن گشادتونو باز ...

چرتبه وپرت چرا میگی گلم؟عکس قیافه خودتو میذاری ببینمت حوری بهشت؟تو میتونی ب زیبایی خودم برسی؟یا فقط چشای منو داشته باشی؟خیلی کنجکاوم بدونم قیافه تو چجوره؟در ضمن من منتظر نبودم بگن شبیهه چپی هستم چون خیلیا میگن شبیهشم اما من خودمو سرتر از این میدونم 😎😂

عزیزم خیلی ادم بی ادب و بیشخصیتی هستی در رابطه با پست قبلیتتاپیکتونو قفل کردین ولی دهن گشادتونو باز ...

اونیم ک بی ادب و دهنش قورباغه ایی هست کسی جز تو نیس جرعت داری عکستو بذار،روزی صدبار دارم کلمه خیلی خوشگلی رو می‌شنوم ومطئنم زورت گرفته ک انقد خوشگلم کمتر چرت بگو و زیبایی دلفریبت رو نشون بده بعد رو خوشگلا عیب بذار تو ن راستی‌ه  رو حساب کردی ن چپیه درصورتیک تودلت میدونی هردو خوشگلن الان خیلی واجب شد ببینمت خخخ

اونیم ک بی ادب و دهنش قورباغه ایی هست کسی جز تو نیس جرعت داری عکستو بذار،روزی صدبار دارم کلمه خیلی خ ...

من که نه تورو دیدم نه دوس دارم ببینم اخه وقتی نمیشناسمت چه حسودی کنم اخه به دماغ گنده عملیت حسودی کنم چی میگی بابا چند سالته!!

در ضمن سگی که پارس میکنه پاچه نمیگیره       مگر اینکه خودت از خودت تعریف کنی  

میمون زشت بینی خوشگلم عمل شده 

مطمئنم الان پشت گوشی ی گودزیلای دماغ گنده ی پر از قوز و پشمالو داره باهام جدل میکنه.اول برو ب رتبه ی ۱۰۰عددیت ی فکری کن ک ن قیافه داری ن مغز درست حسابی آخه مشخصه کسیم تحویلت نمیگیره

ب اندازه کافی بزرگ بودی نمیومدم تواین پستم واق واق کنی.ب حال خودت میذارمت چون دلم برات سوخته زشتو😂😂😂😂😂😂

اونیم ک بی ادب و دهنش قورباغه ایی هست کسی جز تو نیس جرعت داری عکستو بذار،روزی صدبار دارم کلمه خیلی خ ...

دیدی خودت اعتراف کردی عکسه خودتی         منتظر بودی همه بهت بگن خوشگلی ولی هیشکی محلت نذاشت مگر اینکه همون سگای ولگرد خیابونی بگن خوشکلی      

دیگه حوصلتو ندارم ریپلای نکن 

من که نه تورو دیدم نه دوس دارم ببینم اخه وقتی نمیشناسمت چه حسودی کنم اخه به دماغ گنده عملیت حسودی کن ...

عکسی ک گذاشتمم برا قبل عمل بوده ک قبلیه از دماغ فعلی تو گوچکتره😂😂😂😂

دیدی خودت اعتراف کردی عکسه خودتی منتظر بودی همه بهت بگن خوشگلی ولی هیشکی محلت نذاشت مگر اینک ...

گوزو من باافتخار از همون اول گفتم خودمم تاپیک های قبلی همه تعریف کردن دگ لزومی نداره ی زشت درب و داغون بیاد عقدهاشو خالی کنهه خیلی خوشحالم کردی همچین واکنشی نشون دادی برو ی فکری ب حال درون و بیرونت کن وگرنه هرروز باید کلی فشاری بشی بادیدن خوشگلا😂😂😎بای بای