2777
2789
عنوان

کمک لازم دارم

245 بازدید | 16 پست

سلام امروز حراست دانشگاه بدون هیچ دلیلی کارتم گرفت

دلیل اشم بهم نگفتن گفتن فردا بیا

هیچ کار اشتباهی نکردم فقط به یه نفر چادر دادم بیاد دانشگاه کارش انجام بده ممکنه واسه این باشه؟

حق بدرفتاری باهام داشتن اصلا چرا اینقدر اذیت کردن و دلیل اشم نمیگن

من دانشجو بودم تازه تموم کردم ولی فک نکنم به دلیلی که گفتی باشه چون چادر ربطی به این موضوع نداره حجا ...

چادری ام حجابم مشکلی نداشت خانمه برگشت گفت من عقده ای ام دلم میخواد کارتت بگیرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چادری ام حجابم مشکلی نداشت خانمه برگشت گفت من عقده ای ام دلم میخواد کارتت بگیرم

واااا روانی بوده. چادری هم که هستی. گفتم شاید مانتوت کوتاه بوده چون دانشگاه ما بیشتر سر مانتو حساس بودن ولی اون زن روانی بوده 

برو به مدیر حراست توضیح بده 

واااا روانی بوده. چادری هم که هستی. گفتم شاید مانتوت کوتاه بوده چون دانشگاه ما بیشتر سر مانتو حساس ب ...

رفتم دفتر حراست رییس اصلی نبود اونایی بودن ام تعجب کردن چرا کارت من گرفته 

گفتن فردا بیا

برا سلامتیش دعا کن پس😂

😂😭 اینقدر امروز گریه کردم تو خونمون ازبس باهام بد برخورد کرد

عین زندونی ها بردم‌تو اتاقک وسیله هام گرو‌ گرفت تا کارت ام بدم بعد کارتم ضبط کرد نداد دیگه 

😂😭 اینقدر امروز گریه کردم تو خونمون ازبس باهام بد برخورد کردعین زندونی ها بردم‌تو اتاقک وسیله هام ...

حتما حتما گزارش بده به مدیریت دانشگاه و مدیریت حراست....

.

زنیکه عقده ای حق همچین برخوردی نداشته

😂😭 اینقدر امروز گریه کردم تو خونمون ازبس باهام بد برخورد کردعین زندونی ها بردم‌تو اتاقک وسیله هام ...

باید دلیل منطقی داشته باشه .ولی شاید لج کرده چرا چادر دادی به اون خانوم درکل دلیلش باید محکم باشه وگرنه شما اعتراض کن

فردا میگیری عزیزم نگران نباش همونی بوده ک ب خانومه کمک کردی

چه اشکالی داره کار یه بنده خدا حل شه خانمه خیلی گیر دفعه قبل کارتم جا گذاشته بودم نذاشت وارد شم بیسیم زد بقیه در هام راهم ندادن تا رفتم کارتم بیارم برگردم دانشگاه کلاسم تموم شد

باید دلیل منطقی داشته باشه .ولی شاید لج کرده چرا چادر دادی به اون خانوم درکل دلیلش باید محکم باشه وگ ...

ممنونم چشم اعتراض میکنم حتی اگه اشتباه ام کرده باشم نباید اینقدر باهام بد رفتاری میکرد سه تا هم‌کلاسی هام همراهم بودن پاک ابرو ام برد خداروشکر اونا شاهدن