dellllrobaaaaaaaaaaa مدیر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2430 عنوان مدرسه | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 18 پست سال دوازدهمم و سال اخرمه اما نمیدونم چرا انقدر از مدرسه میترسم از عصر به بعد تپش قلب فردا مدرسه رو میگیرم چمهه من نمیتونم تحمل کنم یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 1403/07/07 | 19:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dellllrobaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2430 دختر برادر منم دوازدهمه همینه مشخصه چه عمه ی خوبی هستی شما از امضات الهی موفق باشن متاسفانه به خاطر شرایط سختیه که اموزش پرورش برای جونا ایجاد کرده یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
dellllrobaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2430 منم یع سال کوچیکترم ازت از دهم به شدت از مدرسه متنفر شدم نمیتونم تحمل کنم دقیقا حالات تو رو دارم با ... من گفتم مدیرمون نزاشت تازه سرم دادو بی داد که برو من الان فشارم میره بالااا ما اصلا ازاین چیزا نداشتیم یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
دخترخدایبزرگ عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 13929 مشخصه چه عمه ی خوبی هستی شما از امضات الهی موفق باشن متاسفانه به خاطر شرایط سختیه که اموزش پرورش برا ... قربونت برم الهیآره پنیک اتک هم داره خیلی اذیت میشهمیگه که حسابداری میخواد دولتی اما تمرکز درس خوندن نداره کاربری مال دوتا دوست اسکله💋
dellllrobaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2430 قربونت برم الهیآره پنیک اتک هم داره خیلی اذیت میشهمیگه که حسابداری میخواد دولتی اما تمرکز درس خوندن ... خدانکنه که🥺پنیک خیلی سخته متاسفانه اما با روش های درست خیلی کم یا حتی درمان میشه ان شاالله خدا خودش به هممون کمک کنه یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب