2777
2789

راستش من خودم  هیچ نظری ندارم فقط شنیدم. 

فقط یه زینب میشناسم.حالت اشنای دور داره با ما  خیلی بدبخته و زجر زیاد میکشه  ولی  کلا خانوادگی همینجورین  خیلی فقیرن ولی خب همشون که زینب نیستن..و کلا مشکلات بیش از حد دارن طوری که مامان بزرگ  من میخواست یخچال کهنه اش  رو بده اینا استفاده کنن  ... خودش هم 16سالشه  مامانش همش میخواد شوهرش بده پیش همه گلایه که هیچکی نیست بگیرشو... داداشش هم کتکش میزنه همش ولی خب نمیدونم  برا اسمش یا نه. 

ولی مادربزرگام و..  اینا همیشه میگن زینب ها خیلی زجر میکشن و اسم سنگینیه. 

نظر شما چیه؟؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا زینب هرچی دیدم در خوشی ربطی به اسم نداره 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

یه دوستی دارم زندگیش خوبه 

خانواده عالیم داره 

ربطی نداره

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من ی زینب میشناسم تو خانوادم خیلییی خوشبخته خدا رو شکررررررر

ی زینب میشناسم اینقد ذاتش بده که حد نداره و ریئس خونس مادرش مث چی ازش میترسه کلا احترامی برا هیچکس فقط پدر نمیذاره تو رو مادرش حرف میزنه عجیبه برام همه رو فراری میده از خودش جز کسی که دوسش داشته باشه

کلا من به اسم آدما دقت میکنم کلا اسم بنظرم رو شانس تاثیر داره ..مثلا من سمیه های اطرافم شکر خدا خوش شانسن ..زینب و فاطمه اکثرا تو رنج مشکلاتن مریم دقت کردم یه اخلاقای خاصی دارن محدثه ها تو زندگی زیاد سختی میکشن وخیلیای دیگه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚