2777
2789
عنوان

قرص گین آپ چاقی

1353 بازدید | 104 پست

کی نتیجه استفادشو داره؟ 

چاق میکنه ؟! الان قیمتش چقدره از کجا بخرم 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خوردم تنبلی تخمدان گرفتم😐اخرشم در ب در دنبال لاغری...

فقط چاقم کنه مثل قبل بشم .

چند کیلو اضافه کردی؟

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

دیگه لاغر نشد؟

نمیدونم من استفاده نکردم

فقط چاقم کنه مثل قبل بشم .چند کیلو اضافه کردی؟

راستش نمیدونم چند کیلو بودم قبل خوردنش

اما صورتم و همه جام قشنگگگ چاق شده بود خیلی دوس داشتم ی ماه خوردم فقط

فک کن قبلش سالم بودم در عرض ی ماه تنبلی گرفتم چون ب مرور دیدم سمت چپ شکمم همش تیر میکشه رفتم گف تنبلی داری!!!

۸۵ کیلو شده بودم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
اگه استفاده کنی قطعا نتیجه میگیری ولی بنظر من نخور ضرر داره مثل مشکلات کبدی . تنبلی تخم دان و...

ببین من قدم خیلی بلنده .

تول توپر و روفرم بودم بخصوص پاهام خیلی پر بود و صورتم .

یمدت خیلی استرس کشیدم وحشتناک لاغر شدم. ۷۷ کیلو بودم شدم ۶۱ .

هرکاریم میکنم چاق نمیشم .

مجبورم این قرصو بخورم 

من خوردم تنبلی تخمدان گرفتم😐اخرشم در ب در دنبال لاغری...

یعنی انقد چاق کننده هست که بعدش لاغر بشی؟

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

خو وقتی قطعش میکنی بازم به همون شکل اولت برمیگردی

یعنی باز لاغر میشم ؟ 

من دیدم چند نفر فقط ی دوره استفاده کردن همونجور تپلی موندن

ببین من قدم خیلی بلنده .تول توپر و روفرم بودم بخصوص پاهام خیلی پر بود و صورتم .یمدت خیلی استرس کشیدم ...

استپ وزنیه

تو تاپیک بامداد خمار نوشته چطور بشکونیش

ولی اونا بعد استپ لاعر میکنن

تو کالری زیاد بخور

اینو نخور عوارض داره

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه