2777
2789
عنوان

ایاباردارم

86 بازدید | 8 پست

سلام من تخم دان پلی کیستیک دارم چند ماه با قرص پریودم مرتب سر ۲۸ روزه اخرین تاریخ قاعدگیم ۶/۶بوده 

این ماه ۳ یا ۴ باید پریود میشدم ک هنوز نشدم 

حدود ۳ هفته کمر درد دارم دوروز قبل موعد پریودم درد کشاله داشتم باسمت چپ زیرشکمم تیر میکشید

الانم سه روزه ک سمت صبح یکم دل دردمیگیرم با درد سینه و تهوع کم ک نمیدونم دلیلش چیه

امکانش هست باردارباشم.؟

انشالاک بارداری ولی من دیگ ب حرفای کابرانمیتونم اعتمادکنم این کاربررازمامانی همه حرفاش دورغ بودمیگفت دوقلوباردارم ی بچه سه ساله دارم چهاردسالشم نیس سی ب بالاس😂من چقدبراش خوشحال بودم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم کار بر؟؟😂

بزن رازمامانیییی ...چقدمن براش کامنت میزاشتم طرف برااینک ب توب نبندنش گفت ببخشیدچهاردسالم ولی بازم دورغ میگفت سی ب بالاس😂همش تاپیک میزددوقلوباردارم دختردارم پرستاردارم خونم س خوابس ازرویاهاش میگفت😂بروپربازیدهااونجاراجبش نوشتن ادشم کردن😂😂😂

بزن رازمامانیییی ...چقدمن براش کامنت میزاشتم طرف برااینک ب توب نبندنش گفت ببخشیدچهاردسالم ولی بازم د ...

😂😂😂😂عجیب 

خوشبحالش چه دل خجسته ایی داره ک میاد ب دروغ چیزی سرهم میکنه که چی بشه خب😂😂

😂😂😂😂عجیب خوشبحالش چه دل خجسته ایی داره ک میاد ب دروغ چیزی سرهم میکنه که چی بشه خب😂😂

ازعکس سونوش فهمیدن همه میگفتن عکس بده نمیدادبعدبلاخره عکس گذاشت یکی ازکاربرافهمیدک عکس روازتوگوگل گرفته همه گفتم تاریخشوبزارنزاشت خودش لودادالکی گفت چهاردسالم ک ب توب نبندنش😂