2777
2789
عنوان

از یک تا ده نمره بدین ب من

134 بازدید | 25 پست

ب عنوان یک دختری ک مناسب میدونین برای ازدواج 

که این معیار هارو دارن ( خانواده ، شخصیت ، قیافه)

خودم از بست اعتماد ب نفسم زیاده میگم ۱۰😂😁

مشخصات:  چشم های عسلی و (تقریبا کشیده و درشت) دماغ نرمال (دوست دارم عمل کنم دوستام میگن ن کنم خوبه) لب صورتی و عادی  سفید پوست صاف بدون خال ، جوش آکنه و.‌.. / پوشش مناسب با جو 😂 (گاهی چادر ، گاهی هم مانتو شلوار) در کل بستگی داره / دانشجو بودم اما تصمیم بر این دارم ک انصراف بدم دوباره کنکور بدم / مامانم معلم ، بابام کارمند (فرمانداری)/ تو استانی ک هستن همه فامیلمون رو میشناسم و مطرحه / اخلاق عالییی(اعتماد بنفس فقط)/ مهربان خیلی زیاد ، احساسی/آرایشی ک انجام میدم : ضد آفتاب ، رژ ، خط چشم ، ریمل / نماز میخونم/ آهنگ گوش میدم ( احساسی ب شدت) /قشنگ صحبت میکنم ( استادم ی بار گفت شبیه مجری های تلویزیونی 😂😁) 

چند می‌دین بهم از ۱۰ و اینکه ب ۳معیار بالا میاد؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ و هفتاد وپنج

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
فدات 😂😂ولی راستش رو بگو

عزیزم باید ببینمت تا بگم😂

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
دلیلش؟

خوب باید ببینم همینجوری الکی گفتم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
ب نوشته بگو😂😂🧡

به نوشته باشه که دیگه همه چیو گفتی خوبه😂😐 نمره نمیخواد با نوشته فقط میشه به اعتماد به نفست نمره داددد😂

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙