2777
2789
عنوان

طراحی مانگا

265 بازدید | 16 پست

دوستانی که طراحی مانگا بلد هستند ، من می خوام شروع کنم میشه راهنمایی کنید⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩

لوازم مورد نیاز چی هست؟

از چه کاغذی استفاده کنیم؟

هر چپتر چند صفحه باشه خوبه؟

هر جلد چند چپتر باشه؟

اگه مانگای خوبی خلق کنیم چطور باید معروف و پرطرفدار بشه ؟

در صورت خوب بودن فقط ممکنه چاپ بشه؟

آن سوی تاریکی چیست ؟

طراحی دستی؟ روی هر کاغذی میشه، سخت نگیر. راپید ۰.۰۵ و ۰.۰۰۳ و ماژیک راندو و مداد نوکی سه دهم و پاک‌کن خمیری و خط کش. کاغذ پوستی هم ممکنه به کارت بیاد اگه خیلی مسلط نیستی. 

تعداد صفحات چپتر هم بستگی داره، معمولا به طور میانگین پونزده الی بیست و پنج صفحه هستن. هر والیوم هفت هشت تا چپتره 

امکان چاپ توی کجا؟ ایران شاید، ژاپن خیر.

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
طراحی دستی؟ روی هر کاغذی میشه، سخت نگیر. راپید ۰.۰۵ و ۰.۰۰۳ و ماژیک راندو و مداد نوکی سه دهم و پاک‌ک ...

خیلی ممنون ❤️🙏

راستش به طور حرفه ای خواستم انجامش بدم ممنون که راهنمایی کردید⁦。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。⁩

آن سوی تاریکی چیست ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طراحی دستی؟ روی هر کاغذی میشه، سخت نگیر. راپید ۰.۰۵ و ۰.۰۰۳ و ماژیک راندو و مداد نوکی سه دهم و پاک‌ک ...

ببخشید شما ژاپن تشریف دارید؟به خاطر تاپیک هاتون گفتم

آن سوی تاریکی چیست ؟

خیلی ممنون ❤️🙏راستش به طور حرفه ای خواستم انجامش بدم ممنون که راهنمایی کردید⁦。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。⁩

خواهش میکنم، خیلی زیاد تمرین بکن و آنلاین منتشر کن حتما طرفدار پیدا میکنه

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

بله عزیزم 

ببخشید چه نوع مقوایی خوبه؟اشتنباخ و فابریانو اوکی نیستن؟چون نتونستم کاغذ مخصوص مانگا رو پیدا کنم،،

🎀🌸🍓🌱

به تازگی به جشنواره ملی از طرف ژاپن اومده،،برای همه ملیت ها هم آزاده خودمم می‌خوام شرکت کنم

توی گوگل سرچ کن «فستیوارت» یه سایت هست که جشنواره هارو می‌زاره و خودشون هم ثبت نام میکنم

برای این جشنواره جدید تا ۹شهریور مهلت هست

اسم فراخوان:

«فراخوان مانگای 14th Manga Kingdom Tottori International Comic Art Contest»

🎀🌸🍓🌱

ببخشید چه نوع مقوایی خوبه؟اشتنباخ و فابریانو اوکی نیستن؟چون نتونستم کاغذ مخصوص مانگا رو پیدا کنم،،

سلام عزیزم، در رابطه با مقوا نمی‌دونم ندیدم کسی با مقوا کار کنه. نیازی به کاغذ مخصوص مانگا نیست، از برگه A4 استفاده کن. هزینه‌اش از مقوا خیلی کمتره. مانگاهای self publishing هم از کاغذ A4 استفاده میکنن، کاغذی که توی چاپخانه استفاده میشه برای مانگا هم سایز B4 هست. با همین دو سایز کاغذ معمولی میتونی راحت کار کنی، کاغذ مانگا رو مانگاکاهای حرفه‌ای هم نمیخرن اکثرا 😅 

اگه میخوای حتما روی مقوا کار کنی، باید تست کنی ببینی کدوم مقوا بافت بهتری داره برای کارت. مثلا با ماژیک راندو راحت رنگ بگیره و بافتش خراب نشه، رد مداد راحت از روش پاک بشه و... چیزهای اینطوری. 

مرسی از راهنماییت🦋

خواهش میکنم عزیزم 

به تازگی به جشنواره ملی از طرف ژاپن اومده،،برای همه ملیت ها هم آزاده خودمم می‌خوام شرکت کنمتوی گوگل ...

ممنون گلی 

خبر داری چند وقت یه بار جشنواره دارن؟ از کجا شما مطلع شدی؟

آن سوی تاریکی چیست ؟

ممنون گلی خبر داری چند وقت یه بار جشنواره دارن؟ از کجا شما مطلع شدی؟

خواهش میکنم🍓

نه نمی‌دونم

از فستیوارت،،یه سایته که جشنواره های بین المللی رو میزارع

🎀🌸🍓🌱