2821
2789
عنوان

جالبه

140 بازدید | 12 پست

دنیای عجیبی شده (بشدت نیازمند یک عدد بتمن هستیم)

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل. کلام شما نشانه شخصیت شماست🔴 لطفا افراد مذهبی متعصب (نه مذهبی های عزیز ) و افکار سنتی و زن ستیز داخل تاپیک های من شرکت نکنن 📌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو همونی که تاپیکت ترکید؟ =)

تاپیک همه یکی دوبار ترکیده

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل. کلام شما نشانه شخصیت شماست🔴 لطفا افراد مذهبی متعصب (نه مذهبی های عزیز ) و افکار سنتی و زن ستیز داخل تاپیک های من شرکت نکنن 📌

من بهتون دروغ گفتم بچه ها

من بت منم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من بهتون دروغ گفتم بچه هامن بت منم

منم جوکرم🗿

بتمن نه فقط امام زمان  دنیا باید به شدت مننظر یک ناجی باشه تا انشاالله ایشون ظهور کنند 

انشاالله خدا دلش به حال بنده ها ی بدبختش بسوزه 

اللهم عجل الولیک الفرج

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
بتمن نه فقط امام زمان دنیا باید به شدت مننظر یک ناجی باشه تا انشاالله ایشون ظهور کنند انشاالله خدا ...

غیر شوخی دنیا نیازمند یه نجات دهنده هست

منم جوکرم🗿

می تُشمت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
می تُشمت

🔪

🔪

منو نخول