2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تجربی

سلام دوستان کلاس زیست شناسی دهم یازدهم و دوازدهم و پشت کنکوری داریم 
تست و تشریحی کار می‌کنیم
برنامه نویسی و مشاوره تحصیلی هم داریم 
ماهانه هست 
هزینش ماهانه ۲۵۰ تومان هست 
دلیل این کم بودن هزینه نیازمندی من ب تجربه هست 
هرکی توان مالیشو نداره رایگان بهش میگم قدمش  رو چشم 
کافیه فقد درخواست دوستی بدین تا ایدی بدم تا جزییات بهتون توضیح داده بشه

خب ببین برای چی نمیخونه ما مدرسه نمونه دولتی میخوندیم اکثر بچه ها ماماناشون گوشیشون گرفته بودن و فقط یکی گوشی دکمه ای براشون گذاشته بودن 

اگه فیلم اموزشی و اینا مخاستن ببینن از روی لبتاپ میدیدن 

و اینکه بگو چه رشته ای دوست داره بره تا انگیزه بگیره و غیر اون مشاوره هم بره مثلا یک ماهی براش مشاوره بگیرین بچه هارو راه مندازن صبحا زود بیدار میشن براشون برنامه مینویسن و.... کم کم راه میوفته 

خب ببین برای چی نمیخونه ما مدرسه نمونه دولتی میخوندیم اکثر بچه ها ماماناشون گوشیشون گرفته بودن و فقط ...

چند ماه مشاور خصوصی داشت میخوند بعد یه چیز شد پدرش گفت مشاور نگیرین گوشیشم گرفتم همش سرش تو لپتابه فیلم میبینه

زندگیم تک دخترمه🩷

چند ماه مشاور خصوصی داشت میخوند بعد یه چیز شد پدرش گفت مشاور نگیرین گوشیشم گرفتم همش سرش تو لپتابه ف ...

پس خودتون هواستون بهش باشه مثلا اخر شبا ازش بپرسید چند ساعت خونده چند درصد زده و مشاوره مدرسه هست اگه بخاد راهنماییش کنه

و یچیز خیلی مهم اینکه دوستان هم خیلی تاثیر دارن من پارسال کنکور دادم بچه هایی هستن تو مدرسه ک از عمد ادم رو دلسرد میکنن و فیلم هارو به بچه ها معرفی میکنن 

شما کاری کنید دخترتون درسارو بخونه و در عوض اخر هفته رو بزارید برای فیلم دیدن براش