2777
2789
عنوان

وای بیاین کمک

77 بازدید | 10 پست

تولد نامزدمه گیر کردم چی بخرم چهارصد بشه کادوش دویستم کیکش هفتصد بیشتر پول ندارم چیکار کنم ب نظرتون اون خیلی واسم زحمت کشیده 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
یه دورس بگیربگردی پیدا میکنی

هست این قیمت ؟؟؟میخاستم ساعتم بگیرم 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین دوست داره؟

😐خاهر شوخیت گرفته 

ساعتم اگه نداره خیلی خوبه هم تو چشمه هم شیکه

این چطوره ۳۳۸ تومنه 

عزیزم منم تولد نامزدمه چند روز دیگه دقیقا مثل نامزد شما اگه شاغل نبودم قطعا در حد یه کادو و شمع میگر ...

اخه من سرکار نمیرم کل پول توجیبمه اون خیلی واسم خرج کرده میترسم جلوش زشت باشه💔