2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

134 بازدید | 11 پست

منو شوهرم سه سال عقد بودیم ولی خب باهم زندگی میکردیم یا خونه اونا بودیم یا خونه ما ی زندگی کامل داشتیم شوهرم خیلی مهربون بود مریض میشدم تا صب بیدار میموند بالاسرم تا ی چیزی لب تر میکردم فرداش دستش بود میومد خونه خیلی رابطمون خوب و صمیمی بود اصلا رفیق باز نبود کل تایمش برای من بود اما امان وقتی ک عصبی میشد دهنش رو باز میکرد هرفوش و تهمتی بلد بود نصیبم میکرد یا ازخونشون بیرونم میکرد اروم میشد پشیمون میشد اما این اخریا دیگ تحملم تموم شد اومدم خونه بابام الا سه هفتس ی سراغی از من نگرفته مامانش تنها بود جایی میرف صد بار زنگ میزد میگف زنه تنهاس اما من ک زنشم هیچ سراغی نمیگیره سریای قبل هم هربار دعوامون میشد دوهفته ولم میکرد الانم یاد خوبیاش میفتم دارم دق میکنم از غصه😭حس میکنم پشیمون میشم طلاق بگیزم اما عقلم میگ طلاق بگیر شما مشابه من بودین؟چیکار کنم خوب بشم😭

چون از خونه بیرونت میکرده باید جدا بشی

میفهمم که یاد خوبیاش میفتی

آدم با هرکس بخواد رابطشو کم یا قطع کنه یاد خوبیاش میفته

اینکه دیگه باهاش زندگی میکردی و شوهرت بوده

ولی واقعیت تلخه

رهاش کن

صبر کن تا حالت کم کم خوب بشه

کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و گوش بده 🧡

چون از خونه بیرونت میکرده باید جدا بشیمیفهمم که یاد خوبیاش میفتیآدم با هرکس بخواد رابطشو کم یا قطع ک ...

همش میگم ما ک زندگیمون خیلی خوب بود خوشبخت بودیم چرا باید ب اینجا برسیم چرا یکم خودشو درست نکرد کنترل نکرد😭من هنوزم دوسش دارم از طلاق بیزارم اما راهی واسم نذاشته

شب اخرم ک رفتم وسایلمو بردارم رو خانوادم چاقو کشید😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون از خونه بیرونت میکرده باید جدا بشیمیفهمم که یاد خوبیاش میفتیآدم با هرکس بخواد رابطشو کم یا قطع ک ...

میکم شاید من بد بودم شاید من مقصر بودم ولی بازم دلیل نمیشد منو بیرون کنه یا ولم کنه😭

گلم طاقت بیار ب نبودنش عادت می کنی من عادت کردم. اولش مثل شما بی قراری می کردم

یاد خوبیاش دیونم داره میکنه

اینک عین خیالش نیس راحت داره با مامان جونش زندگی میکنه و منی ک زنشم رو ول کرده دارم میسوزم😭