2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

133 بازدید | 11 پست

منو شوهرم سه سال عقد بودیم ولی خب باهم زندگی میکردیم یا خونه اونا بودیم یا خونه ما ی زندگی کامل داشتیم شوهرم خیلی مهربون بود مریض میشدم تا صب بیدار میموند بالاسرم تا ی چیزی لب تر میکردم فرداش دستش بود میومد خونه خیلی رابطمون خوب و صمیمی بود اصلا رفیق باز نبود کل تایمش برای من بود اما امان وقتی ک عصبی میشد دهنش رو باز میکرد هرفوش و تهمتی بلد بود نصیبم میکرد یا ازخونشون بیرونم میکرد اروم میشد پشیمون میشد اما این اخریا دیگ تحملم تموم شد اومدم خونه بابام الا سه هفتس ی سراغی از من نگرفته مامانش تنها بود جایی میرف صد بار زنگ میزد میگف زنه تنهاس اما من ک زنشم هیچ سراغی نمیگیره سریای قبل هم هربار دعوامون میشد دوهفته ولم میکرد الانم یاد خوبیاش میفتم دارم دق میکنم از غصه😭حس میکنم پشیمون میشم طلاق بگیزم اما عقلم میگ طلاق بگیر شما مشابه من بودین؟چیکار کنم خوب بشم😭

چون از خونه بیرونت میکرده باید جدا بشی

میفهمم که یاد خوبیاش میفتی

آدم با هرکس بخواد رابطشو کم یا قطع کنه یاد خوبیاش میفته

اینکه دیگه باهاش زندگی میکردی و شوهرت بوده

ولی واقعیت تلخه

رهاش کن

صبر کن تا حالت کم کم خوب بشه

کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و گوش بده 🧡

چون از خونه بیرونت میکرده باید جدا بشیمیفهمم که یاد خوبیاش میفتیآدم با هرکس بخواد رابطشو کم یا قطع ک ...

همش میگم ما ک زندگیمون خیلی خوب بود خوشبخت بودیم چرا باید ب اینجا برسیم چرا یکم خودشو درست نکرد کنترل نکرد😭من هنوزم دوسش دارم از طلاق بیزارم اما راهی واسم نذاشته

شب اخرم ک رفتم وسایلمو بردارم رو خانوادم چاقو کشید😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون از خونه بیرونت میکرده باید جدا بشیمیفهمم که یاد خوبیاش میفتیآدم با هرکس بخواد رابطشو کم یا قطع ک ...

میکم شاید من بد بودم شاید من مقصر بودم ولی بازم دلیل نمیشد منو بیرون کنه یا ولم کنه😭

گلم طاقت بیار ب نبودنش عادت می کنی من عادت کردم. اولش مثل شما بی قراری می کردم

یاد خوبیاش دیونم داره میکنه

اینک عین خیالش نیس راحت داره با مامان جونش زندگی میکنه و منی ک زنشم رو ول کرده دارم میسوزم😭