2777
2789

عزیزم ناراحت نباش ممکن برای هر آقایی یه دوره ای این اتفاق بیوفته. خیلی عوامل موجب میشه این اتفاق میشه  باید ریشه یابی بشه میتونی کمکشون کنی درمان بشن مشکلات جنسی ناشی از داشتن استرس های روزانه ، سابقه خودارضایی، استفاده از نیکوتین الکل قرص مخدر همشون قابل درمان باید مشکل همسرتون رو ریشه یابی درمان کنید
همسرم منم مشکل داشت به کمک یه درمانگر به اسم خانم زهرا نجیبی مشکلش برطرف شد یه ژلی بود که همسرم استفاده میکرد 
 این آیدی روبیکاشون Shafae_sabz2
ای شماره تماس خانم زهرا نجیبی 09388284783 میتونی ازشون مشاوره بگیری راهنماییت میکنن
 پیج روبیکاشون
آیدی اینستاگرامش هست shafae.sabz.irr

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

استرس نداره کلن از اول رابطه نداره یا در حین رابطه این جوری میشه عزیزم

در حین رابطه ، الان کلی توضیح دادم نی نی یار تاپیک قبلیم‌و حذف کرد 😭

این ماه اقدامم ولی اختلال نمیزاره 😭

در حین رابطه ، الان کلی توضیح دادم نی نی یار تاپیک قبلیم‌و حذف کرد 😭این ماه اقدامم ولی اختلال نمیزا ...

سعی کنید تقویتش کنید و در ماه زیاد رابطه نداشته باشین فقط روزای تخمک گذاری شما

نه قبلا خوب بود ، ۷ سال دوستیمونم اوکی بود ، الان دو ساله اینجوری شده ، از اون موقع ک شغلشو عوض کرد

ببخشیدتا نامزد منم دوباره اصلا مثه قبل نیست نمی‌دونم چرا چی شده همش میترسم نسبت ب من سرد سده 

هرجند این دوبار شرایطمونم هم اوکی نبوده 

مینونه ربط ب موقعیتمون داشته باشه 

بار اول خیلی شرایط بدی بود نکنه بمونه رو همون حالت 😭روش تاثیر گذاشته یا درست میشه؟

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️