عزیزم ناراحت نباش ممکن برای هر آقایی یه دوره ای این اتفاق بیوفته. خیلی عوامل موجب میشه این اتفاق میشه باید ریشه یابی بشه میتونی کمکشون کنی درمان بشن مشکلات جنسی ناشی از داشتن استرس های روزانه ، سابقه خودارضایی، استفاده از نیکوتین الکل قرص مخدر همشون قابل درمان باید مشکل همسرتون رو ریشه یابی درمان کنید همسرم منم مشکل داشت به کمک یه درمانگر به اسم خانم زهرا نجیبی مشکلش برطرف شد یه ژلی بود که همسرم استفاده میکرد این آیدی روبیکاشون Shafae_sabz2 ای شماره تماس خانم زهرا نجیبی 09388284783 میتونی ازشون مشاوره بگیری راهنماییت میکنن پیج روبیکاشون آیدی اینستاگرامش هست shafae.sabz.irr
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻