2777
2789
عنوان

راننده اسنپ

461 بازدید | 21 پست

ماشین خیلی کثیف و بد بود.  داخل ماشین داغون، حالا اینا به کنار از مسیر خارج شد اعتراض کردم گفت خانم این خیابون خیلی وقته بسته است، گفتم آقا اینجا مسیر هر روز منه بسته نیست، گفت نه دفعه پیش جریمه شدم. جواب ندادم، دید جواب نمی‌دن گفت می‌خوام برم مسیر خلوت ، بازم چیزی نگفتم، گوشی درآوردم زنگ زدم خونه . رفت مسیر ممکن، اینقدر اعصابم داغون شد نفهم بیشعور

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دادم رسیدگی می کنند؟

بله پنلش رو میبندن حتما زنگ بزن و بگو 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تماس بگیر با پشتیبانی اسنپ و گزارش بده..

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

می‌دونی کدوم سمت میبرد یه پارک خلوت

خب اینا که مکانشون ثبت میشه روی نقشه کاری نمیتونن بکنن

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

تو نظر سنحی که آخر سفر میزان گزارش نوشتم

تماس هم بگیر...اون به نظرم بیشتر تاثیر داره...

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

خب اینا که مکانشون ثبت میشه روی نقشه کاری نمیتونن بکنن

اره اخه از اونجا هم به محلی که من میخواستم برم راه بود ولی خیلی دور میشد فکر کنم فکر دانشجوام نابلد

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

می‌دونی کدوم سمت میبرد یه پارک خلوت

من خیلی از اسنپ سر در نمیارم ولی شمارت اگر برای راننده افتاده حواست باشه برات مزاحمت ایجاد نکنه 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

اره اخه از اونجا هم به محلی که من میخواستم برم راه بود ولی خیلی دور میشد فکر کنم فکر دانشجوام نابلد

آهان ... نمیدونم .... روی نقشه مسیری که زده بود تا مقصدتون با اینی که راننده رفت فرق میکرد؟ آخه اگر راه رو هم طولانی کنه باز به ضررش هستش چون اسنپ از قبل پول کرایه رو تعیین کرده پس هدفش چی بوده ...