2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد در بیداری

142209 بازدید | 87 پست

سلام به نی نی سایتی های عزیز

نوزاد من داره وارد 3 ماه میشه- چند روزیه که در بیداری شینه رو نمیگیره و شیر نمی خوره به محض اینکه سینه رو به طرفش می برم گریه می کنه 

تو خواب هم خیلی سخته چون خوب عمل مکیدن رو انجام نمیده 

کسی هست که چنین مشکلی داشته باشه؟ چه راه حلی دارید؟ 

چه جوری به بجتون شیر دادید؟

تاکی اینجوریه؟

به نظرتون شیرم رو بدوشم با قاشق بهش شیر بدم خوبه؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بچه بوی تن شمارو میشناسه وقتی ادکلن میزنی فکر میکنه غریبس بنابراین شیرتو نمیخوره من اینو تو یه سایت خوندم

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
نه عزیزم - تازه گاهی وقتا سینه ام رو هم می شورم

عزیزم .من دیگه تجربه ندارم انشالله زود خوب بشه شیر مامانشپ بخوره 😊😊

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍

سلام عزيزم تا اين سه ماه شير خودتو دادي ؟ يعني مكيدنو بلده ؟وقتي شيرت سرد باشه بچه نميخوره وقتي قبلش سيرو پيام خورده باشي و شيرت بؤ بده سينه را نميگره وقتي بادمجون و چيزا باد بخوري بد ميگيره و دل درد ميگيره ، من وقتي نوزادام زير سه ماه بودن چون فكشون ضعيف بود نميتونستن سينه را بمكن چون نوكم نداشتم ولي هي دوشيدم بهشون دادم و هر روز قبل شير دوشيده خودمو و شير خشك ميزاشمتو زير سينه تا عادت كنن تو هم شيرتو بدوش با قاشق بده بخوره و هرروز سينتو تميز كن بزار دهنش مقاومتم كرد پاشو راه برو باهاش و حواسشو پرت كن تو دهنش هم باشه مكم نزنه خوبه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

ببین من تحربه شو نداستم اینجوری بچم واکسن چار ماهگیشو زد خیلی کم شبر میخوره اکثرا باید تو حالت خواب و بیدار باشه البته من شیر خشک میدم 

وقتی ام بیداره کلی باید شکلک در بیارم با اسباب بازی حواسشو پرت کنم تا بخوره 

هر ۲-۳ساعت ۶۰سی سی میخوره😒🙁

من تجربشو دارم الانم بعضي موقع ها بد ميگرن براي تو چون از اول ميخورده الان نميخوره چون مشكل از خودته سردي نخور چيزاي نفاخ نخور نزار وقتي خيلي گرسنه شد بهش شير بدي وقتي گرسنه نيست بزار دهنش مك بزنه سعي كن با وضو بهش شير بدي ممكن هم هست كوليك داشته باشه من كه بردم دكتر دارو داد بهشون سعي كن زود زود هم عاروقشو بگيري 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

راستي شبا هم اروم بيدارش كن سينتو بزار دهنش بزار بخوره شيرتم بدوش بده بهش كه يه وقت كم نشه من هميشه مجبور بودم شيرمو روزي چند بار بدوشم ولي به نظر من علت اصليش يا سرد بودن شيرته يا نفاخ بودنش چون من يه بار كشك بادمجون خوردم هر كار ميكردم سينمو نميگرفتن

من این مشکلو داشتم. از رفلاکس بود. رفلاکس پنهان داشت و تو بیداری سینه نمی گرفت. درست از سه ماهگی شروع کرد و تا پایان ۴ ماهگی ادامه داشت. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

به نظرتون تو بیداری با شیشه بهش شیر بدم تو خواب با سینه چه جوریه

مرضیه مامان امیر حسین شما چه دارویی برای رفلاکس میدادید

کی خوب شد

بچه وزن کم نکرد

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...