2777
2789
عنوان

من خیلی تنبلم!!

14352 بازدید | 58 پست

سلام، اول اینکه من یه شلخته و تنبل تمام عیارم!!! اصلا از کارای خونه خوشم نمیاد مخصوصا ظرف شستن، همیشه خونم مثل صحنه ی جنگه! حالا میخوام تغییر کنم و بشم یه کدبانوی تمام عیار ولی نمیدونم چجوری شروع کنم و چجوری خودمو تغییر بدم؟

میشه راهنمایی کنید و اگه راه حلی برای رفع تنبلی بلدید بگید، به خدا بزرگترین کابوسم مهمون ناخونده ست! میترسم یکی بهم بزنگه بگه دارم میام خونت، اخ اخ اخ دیگه زندگی تمومه!!! کلی هم وقت ازاد دارماااا ولی ک..ن گشاد نمیذاره کارامو انجام بدم😄😄 کمکککک

منم این مشکلو فقط درباره آشپز خونه دارم بقیه خونه رو همش تمییز میکنم اما انگار از آشپزخونه و تمییز کردنش بدم مییاد.منم میخوام تغییر کنم

به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم جفت خودتم😂اومدم بگم تنها نیستی🙈 راهکاری فهمیدی به منم بگو مامانم ک فقط حرص میخوووره میگه اخه ...

دقیقا مثل مامان من، خیلی ازش خجالت میکشم، یه دفعه میاد خونم و شروع میکنه به تمیز کاری، هر چی میگم نکن میگه خودت که نمیکنی بذار من بکنم!! دیگه ابرو نمونده😯😯