2777
2789
عنوان

شغل مهمانداری

5805 بازدید | 46 پست

سلام دوستان میخوام بدونم کسی اینجا مهماندار هست یا میدونه شغلش چجوریاست ؟ من خیلی این شغلو دوست دارم ، کسی میدونه چرا باید دندان ها معاینه بشه ؟ و در چه صورت قبول میشی ؟ خیلی ممنون میشم اگه چیزی میدونین اطلاع بدین 

اول از همه اینکه زبان انگلیسیت باید عالی باشه....قد و وزن هم مهم هست...البته من خودم مهماندار نیستم 

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه اینکه زبان انگلیسیت باید عالی باشه....قد و وزن هم مهم هست...البته من خودم مهماندار نیستم& ...

اره

چهره هم خیلی مهمه

زبان باید فول باشی

قد 170 به بالا

وزن هم متناسب با قد

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑

ازمون داره.تحقیقات محلی داره.چندین سال باس پروازای داخلی انجام بدی با حقوق یه میلیون و سیصد اینا بعدش  پارتی داشته باشی بری پروازای خارجی شاید حقوقت بشه دوتومن،،،نور چشمی باس باشی

فشار جوی هوا در هواپیما باعث میشه اعصابت بهم بریزه و پوست صورتت خشک و جوش جوشی بشه..کلی هم قیم و بالادستی داری.سرویسم میاد دم خونتون میبرتت فرودگاه...اکثر همکاراتم پلنگ.ملنگ و عملی اند

آی لاو یو تخم هن!🍳

دختر خاله من هست البته با پارتی بازی رفت.ولی خب زبانش خوب بود.باید هروقت میگن بری  واسه پرواز نه تعطیلات داری نه استراحت

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉
ازمون داره.تحقیقات محلی داره.چندین سال باس پروازای داخلی انجام بدی با حقوق یه میلیون و سیصد اینا بعد ...

😂😂😂اره پلنگ زیاد اونجاس

ولی دوسشون دارم

به نام خدا

پارتی.

شغل ضایعی هم هست باید پک بدی دست مسافر و بعد زبالشو جمع کنی.

ایمنی پروازهامونم که عالیه هیجان سقوط رو ممکنه تجربه کنی.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
به نام خدا پارتی. شغل ضایعی هم هست باید پک بدی دست مسافر و بعد زبالشو جمع کنی. ایمنی پروازهامونم ...

😂😂😂😂خوبیش اینه ک زخمی نمیشه و درد احساس نمیشه

یهو آدم میمیره

رااااحت