2777
2789
نه اصلا نمیتونم فکرش جنون میده بهم دلم میخواد همرو پرپر کنم گفتم ک تهش میرم تهران

انشالله همونطوری ک میخوای بشه ویه نی نی تپل مپل وسالم بیادتوبغلت خانومی

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جفت جاریام سزارین بودن زنموهام همشون راضی بودن جاریم ک فقط دوروز درازکشید کلا دوروبرم همه سزاری ...

بدترین لحظه سزارین وقتیه که خوابیدی میخوای بشینی یا نشستی میخوای بخوابی.آدم میمیره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بدترین لحظه سزارین وقتیه که خوابیدی میخوای بشینی یا نشستی میخوای بخوابی.آدم میمیره

دوتا از رفیقامم تازه سزارین شدن میگن خیلی درد ندارن حالا اونقدر دردش ک هست من نمیخوام اصلا طبیعی بیارم حتی بگن دردش صفره شوهرمم مخالف طبیعیه

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
دوتا از رفیقامم تازه سزارین شدن میگن خیلی درد ندارن حالا اونقدر دردش ک هست من نمیخوام اصلا طبیعی بیا ...

انشاالله که خیر پیش بیاد.از الان فکرشو نکن.من توی هردوتا بارداریم به شدت اصرار داشتم طبیعی باشه ولی نشد.

خیلی منو دعا کن.دیگه برم آماده بشم کم کم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دوتا از رفیقامم تازه سزارین شدن میگن خیلی درد ندارن حالا اونقدر دردش ک هست من نمیخوام اصلا طبیعی بیا ...

منم سزارینی ام راست میگن زیاد درد نداره به نظرم خیلی بهتر از زایمان طبیعیه

و خداوند سر را آفرید که روی گردنتان باشد نه در زندگی دیگران !
انشاالله که خیر پیش بیاد.از الان فکرشو نکن.من توی هردوتا بارداریم به شدت اصرار داشتم طبیعی باشه ولی ...

ایشاالله ب سلامت با نی نی برگردی

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
منم سزارینی ام راست میگن زیاد درد نداره به نظرم خیلی بهتر از زایمان طبیعیه

خب طبیعی بدون دردچجوریه ماسک یاآمپول؟چیزی میدونین ازش

انشاالله که خیر پیش بیاد.از الان فکرشو نکن.من توی هردوتا بارداریم به شدت اصرار داشتم طبیعی باشه ولی ...

بروبسلامتی بیای اینجاتاپیک بزنی عکس نی نی روهم بزاری منتظریم.

آخرین سونو سر بچه پایین بود اما هنوز معاینه لگن نشدم 😐

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗