2777
2789
معمولا ميكن كيا بيدارن خواهرم متفاوت بودن اينجوري اخه، خوابا چه جوري قراره جواب بدن، 

خخخخ منم میخواستم ببینم کیا بیدارن  

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سزارین میخوام میترسم خیلی دنبالشم حتما سزارین شم

الان ک من هرجارفتم سزنمیکنن حتی بیمارستانایه خصوصی دیگه بایدطبیعی بیارم ولی میخوام بدون دردباشه باآمپول البته نمیدونم چجوریه

منم خیلی استرس دارم همه فکرم زایمانه

هنوز که زوده.بزار برسی ماه آخر.من چی بگم پس؟دو ساعت دیگه میرم برای عمل

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
الان ک من هرجارفتم سزنمیکنن حتی بیمارستانایه خصوصی دیگه بایدطبیعی بیارم ولی میخوام بدون دردباشه باآم ...

تهران میشه بیمارستان پیداکرد رفیقم تازه سزارین شد اخرین راهش میرم تهران

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊

جدی؟بسلامتی باشه عزیزم واس مام دعاکن نی نی زودبیادانشالله نی نی خوشملتو سالم بغل بگیری 

اگه بدونم سزارین میشم خیالم راحت میشه من اصلا امادگی روحیشو ندارم طبیعی.سزارین شی؟

جدی؟بسلامتی باشه عزیزم واس مام دعاکن نی نی زودبیادانشالله نی نی خوشملتو سالم بغل بگیری 

ممنون عزیزم.انشاالله روزی شما باشه به زودی زود.بله ساعت شش باید بیمارستان باشم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اگه بدونم سزارین میشم خیالم راحت میشه من اصلا امادگی روحیشو ندارم طبیعی.سزارین شی؟

بنظرم خودت روواس طبیعی ام آماده کن چون هرکدومش بالاخره سختی خودش روداره یه موقع اگه سزنکردن واس طبیعی آماده باشی

سزارین.وحشتناکه.کاش طبیعی بود.به هر دری زدم نشد طبیعی باشه.قبلا هم سز شدم و میدونم چی در انتظارمه.

بنظرم خودت روواس طبیعی ام آماده کن چون هرکدومش بالاخره سختی خودش روداره یه موقع اگه سزنکردن واس طبیع ...

نه اصلا نمیتونم فکرش جنون میده بهم دلم میخواد همرو پرپر کنم گفتم ک تهش میرم تهران

سزارین.وحشتناکه.کاش طبیعی بود.به هر دری زدم نشد طبیعی باشه.قبلا هم سز شدم و میدونم چی در انتظارمه.

جفت جاریام سزارین بودن زنموهام همشون راضی بودن جاریم ک فقط دوروز درازکشید کلا دوروبرم همه سزارین بود یکی طبیعی اورد ک خیلی میناله