گلم بعضى از دکتراى مرد تو مشهد بيمارستان خصوصى انجام مى دن که
من بیمارستان مهر بودم اونیم که دکترش مرد وضعش همین بود
گفتن تا ۲۴ ساعت نتونستی بعد
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اگه دکترى سزارين انجام نداد خوب عوضش کنيد,بايد توى اشناها دنبال دکتر مى بوديد
من دکترم دوست مامانم بود
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من اصلا به زايمان طبيعى فکر نکردم ,البته دکتر من فاميلم بود ,ديد منو نمى تونه قانع کنه قبول کرد,بايد به نظر ما هم احترام بزارن ,يکى سزارينو دوس نداره يکى زايمان طبيعى,يکى هم ناخواسته يا بگم خداخواسته بارداره ,راهى نداره ,همش شده اجبار
من اصلا به زايمان طبيعى فکر نکردم ,البته دکتر من فاميلم بود ,ديد منو نمى تونه قانع کنه قبول کرد,بايد ...
منم دکترم گف برو میام سزت میکنم
بیمارستان نزاشتن