2777
2789

راستش من هنوز سختی های زایمان و بجه داری رو فراموش نکردم

اما بخاطر بچه ام ک تنها نباشه و گناه داره و ظلم بزرگی میکنم بهش اگه واسش خاهر یا برادر نیارم

بخاطر بچه ام..باااید ی بچه ی دیگه بیارم و خدا بهم صبر زیاد بده و شوق بیشتر برای تولد بچه ی دیگر و بزرگ کردنش

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی منو بزنه😂😂تو‌همین یکیش موندم حالا دام دخملی میخواد😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

خدا یکی بچه یکی ✋

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
طبیعی بودي؟

تا ۲۴ ساعت اره😓😁دیدن دارم میمیرم و نمیتونم سزم کردن

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
عاقامون گفته  تو نمیخاد حامله شی من به جات حامله میشم😁😁😁😁😁😁 عزیز دلم شما درد نکش😶😶😶

عاقا ها اولش ازین حرفا زیاد میزنن،بگو مردی اول ۲۴ ساعت القای درد زایمانو تحمل کن طاقت اوردی باهات ازدواج‌میکنم

راستش من هنوز سختی های زایمان و بجه داری رو فراموش نکردم اما بخاطر بچه ام ک تنها نباشه و گناه داره ...

منم دوتادختر دارم،شوهرم پسر میخاد  مجبووورم بیارم و گرنه ب قول دوستمون بچه داری سخت ترین کار دنیاس بخدا،

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
من از طرف خودم مى گم منظورم خودم هستم نه بقيه,چون فکر مى کنم اصلا زن بودن سخته انگار بچه داري عادى ش ...

منم مثه تو...خیلی داره بهم سخت میگذره

خییلییی...

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
عاقا ها اولش ازین حرفا زیاد میزنن،بگو مردی اول ۲۴ ساعت القای درد زایمانو تحمل کن طاقت اوردی باهات از ...

😁😁😂😂😂

خدایی چرا همتون هربلایی سرشوهراتون نیاوردین 

شوور طفلک من باید جوابگو باشه 😁😁😁

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔

به نظرم بچه دارى خيلى سخته,خوبه حالا من باردارى ,زايمان راحتى داشتم و پسرم هم بچه بدى نيس,ولى جدا کم اوردم,انگار من زن افريده شدم که سختى بکشم و اين سختى واسم خوشايند باشه و بهترين لذتا رو بهم بده

چون یادشون میره

چطور چیزای دیگرو فراموش نمیکنن؟؟؟

بهشون بگو قبل آشناییمون... دقیق کلمه به کلمه با جزییات محیط اطراف و حتی رنگ لباسی که پوشیده رو همش یادشونه !!!؟