2777
2789
عنوان

خروپف همسر

1309 بازدید | 24 پست

شبا تا بچه بخوابه ,و کارامو انجام بدم طول مى کشه بخوابم و همسرم زودتر مى خوابه و خروپف مى کنه وحشتناک ,قبل از اومدن بچه خوب تا صبح بيدار بودم شوهرم 7صبح مى رفت سر کار بعد من تازه اگه مى خوابيدمو دست از اينترنت بر مى داشتم ,يا بعضى شبا زودتر از همسرم مى خوابيدم,الان همسرم خروپف مى کنه وحشتناک تا صبح 1000بار سرشو جا بجا مى کنم پسرم هفت ماهشه اونم از اول قربونش شم خروپف مى کنه البته خيلى از باباش ارومتره,حالا من فرصت کمى براى خوابيدن دارم به خاطره پسرم ولى خيلى رو صداى خروپف حساسم,را ه حل چيه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب دسه خودش نیس بنده ی خدا...ببین تیروعید نداره

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

دقیقا مشکل منه. روانی شدم از صداش. دخترمم همش بیدار میکنه

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉

صداش بزن بگو درست بخوابه شاید بالشت

زیرسرش بدگذاشته.. دکترهم حتمن بره

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

مامانم خروپف مى کردن وقتى بايد کنار منو نى نى مى خوابيدن مجبورشون کردم يه کاريو انجام بدن,طفلى از اينترنت يه وسيله خريد گرون هم بود,اوايل خوب بود ولى زياد فايده نداشت وترسيدم براى پسرم امواجش ضرر داشته باشه ,ولى شوهرم مى گه اينا همه الکيه و...حاضر نيس از اين طور چيا استفاده کنه

من هر چی صدا میزنم و تکون میدم همش سی ثانیه فایده داره.یه بار بهش گفتم برو تو حال بخواب قهر کرد و ناراحت شد.

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉

پسرت شاید لوزه داشته باشه. بچه های خواهر من جفتشون اینطوری بودن لوزشونو عمل کردن عالی شدن. منتها یه چند سالی باید بگذره دیگه.
2 تا بالشت زیر سر شوهرت بذار ببین خوب نمیشه ؟