2777
2789
عنوان

احساس میکنم هیچی نمیشم🥲

56 بازدید | 10 پست

سلام

امسال کنکور دارم و هدفم فرهنگیانه از همین الان احساس میکنم قبول نمیشم، خواهش میکنم کمکم کنید.

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی ک سه سال پشت کنکور نشستم بخاطرش🙂آخرم نشد ک بشه امسال قیدشو زدم آرزو میکنم تو به هدفت برسی فقط ب ...

انشاءالله هرجا هستید موفق باشید ببخشیدانسانی هستید؟

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون
انشاءالله هرجا هستید موفق باشید ببخشیدانسانی هستید؟

اره عزیزم 

البته اینو نگفتم ک دلسرد بشی اتفاقا میخام بگم طعم نرسیدن خیلی سخته حالا هرچی و هرکی بخواد باشه !بخاطر این افسردگی گرفتم دارو مصرف میکنم امسالم میخاستم بخونم ولی واقعا ذهنم نمی‌کشه شاید از سال دیگ شروع کردم تا قسمت چی بشه

اره عزیزم البته اینو نگفتم ک دلسرد بشی اتفاقا میخام بگم طعم نرسیدن خیلی سخته حالا هرچی و هرکی بخواد ...

من به خدا هرچی باشه میرم حتی ابتدایی

اتفاقا فرهنگیان قبول شدنش خیلی سخت نیست. به شرطی که واقعا بخونی و برای مصاحبه هاش کاملا آماده باشی

بیشتر استرس کنکور رو دارم

حتی ابتدایی هم قبول شم میرم

بیشتر استرس کنکور رو دارمحتی ابتدایی هم قبول شم میرم

با اینکه میگن کار ابتدایی راحت نیست

بیشتر استرس کنکور رو دارمحتی ابتدایی هم قبول شم میرم

خب از الان واقعا درست و اصولی بخون. الان وقت ناامید بودن و جا زدن نیست. تو الان باید صدتو بزاری . به بقیه‌ش دیگه فک نکن.

ی طوری میگی حتی ابتدایی هم باشه میرم!! انگار آموزش ابتدایی خیلی چیپ و دست پایینه😐😂😂 سر و دست میشکونن واسه همین رشته

خب از الان واقعا درست و اصولی بخون. الان وقت ناامید بودن و جا زدن نیست. تو الان باید صدتو بزاری . به ...

منظورم خدای ناکرده دست پایین بودن نیست میگن کارش خیلی سخته واسه اون میگم

وگرنه همه‌ی معلم ها خیلی زحمت میکشن🌷