2777
2789
عنوان

حق و ناحق

200 بازدید | 10 پست

اگه جایی تو صف باشید (مثلاً نانوایی)و،برادری ،خواهری، اشنایی بیاد چکار میکنید ؟ سعی میکنید چیزی که برای خریدی رفتید برای اونم بدون نوبت بخرید ؟نسبت ب حق حقوق دیگران  چقدر احترام میذارید؟ 

البته جدا از ایده ال ها ،واکنش واقعیتون چیه ؟

میخوام ببینم کارم درست بوده ,  ایا؟

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو همچین شرایطی نبودم.اگر ازم بخواد شاید تو رودربایسی بگیرم براش.ولی خودم باشم همچین چیزی از طرف نمی ...

منم ،واقعا سعی میکنم نگیرم ،و اگه کسی بگیره اعتراض میکنم

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

پول مملکتو اخختلااس کردن تو دنبال چی هستی خدایی

الان من و شما میتونیم جلوی اختلاس کسیو بگیریم؟؟اگه اره ،،بسم ا...

الان من و شما میتونیم جلوی اختلاس کسیو بگیریم؟؟اگه اره ،،بسم ا...

همیشه زورمون به ادمای ضعیف میرسه مدام چهارچوب و باید نباید برای ادمای ضعیف میزاریم مدام ادمای ضعیفو قضاوت میکنیم و انگشتمون سمت ادمای ضعیفه و اون گنده ها چپاول میکنن و میخورن بچه هاشون کیف میکنن به ریش ملت هم میخندن عین این بلاگرای دروغگو و دزد اینستا که خارج کشورن با لایک‌و ویو اینستا و یویتوب و تبلیغ پول در میارن ولی اخرش یا ملت و مسخره و تحقیر میکنن یا پز چیزای که با خر کردن ملت خریدنو  به ملت میدن و توسر ملت ساده میزنن 

همیشه زورمون به ادمای ضعیف میرسه مدام چهارچوب و باید نباید برای ادمای ضعیف میزاریم مدام ادمای ضعیفو ...

نظر شما محترم 

حرفم اینه من جایی که زورم برسه از حقم دفاع میکنم ولی جایی که زور حتی ایل و تبارم نمی‌رسه چکار میتونم بکنم ،در مورد بلاگر یا هر دلال اینور و اونور آبی من وشما باید عاقل باشیم و گول نخوریم تا اون با درآمد حاصل از سادگی ما به ریشمون خنده ،و  الا اونم بقول خودش ی بیزینس راه اندازی کرده داره پول به جیب میزنه،

نظر شما محترم حرفم اینه من جایی که زورم برسه از حقم دفاع میکنم ولی جایی که زور حتی ایل و تبارم نمی‌ر ...

بله باید در مورد این افراد اطلاع رسانی کنیم ،بلاگرایی که رفتن اونور و مرد ساده رو مسخره میکنن با بی شرمی ،مخصوصا بلاگرای مرد که خارج ایران زندگی میکنن با بیشرمی افراد فقیر داخل ایران مسخره میکنن،حالا بری گذشتشونو در بیاری اکثرشون ی خلافی در ایران کردن فرار کردن اونور ،ی کلاه برداری یا خلاف مواد فروشی و هزار کار دیگه ،حتی یکیشون که فالور هم زیاد داره خودش تعریف میکرد پدرم برای اینکه منو بفرسته اینجا ی زمین و به چندین نفر فروخت با پوزخند تعریف میکرد شغل شریف دزدی و کلاه برداری پدرشو و کلی ادم لایکش کرده بودن متاسفانه مردم ساده ایی هستیم و اومهای شرور از همین سادگیمون استفاده میکنن 

بله باید در مورد این افراد اطلاع رسانی کنیم ،بلاگرایی که رفتن اونور و مرد ساده رو مسخره میکنن با بی ...

چرا باید تو این زمونه که اینجا که انقد فریب و نیرنگ هست ،بازم ساده باشیم !!؟من هرکسی که تو هر زمینه ای ساده لوح باشه راهنماییم میکنم و توصیه میکنم زرنگ باشه ،چند وقت پیش ی دختر اینجا تاپیک زد ،نظر دادم ،درخواست داد بعد گفتن ی سری حرفا ،دیدم تحت تاثیر ی سری احساسات داره خودشو در اختیار ی پسر می‌زاره ،ازش خواستم گفتگوهای پسره رو برام بفرسته ،دیدم پسره از سادگیش سو استفاده داره می‌کنه نیم ساعت داشتم فک میزدم که داری به قه قهرا میری ،با بدبختی بهش تونستم بفهمونم ،مغزم درد گرفته بود ،

چرا باید تو این زمونه که اینجا که انقد فریب و نیرنگ هست ،بازم ساده باشیم !!؟من هرکسی که تو هر زمینه ...

مردای ایرانی یکی از شرورترین مردها هستند تو جهان بخاطر سادگی زنای ایرانی که مردسالاری میخواد زنا ساده بمونن ،مرد ایرانی قوی نیست زنا ضعیییفن ،مردای خودشیفته خودخواه نرسالار ضدزن بچه ننه بیمار و سادیسمی و ازارگر زیادن متاسفانه 

مردای ایرانی یکی از شرورترین مردها هستند تو جهان بخاطر سادگی زنای ایرانی که مردسالاری میخواد زنا ساد ...

من نظرم اینه هرکسی حق داره و می‌تونه کسب اطلاعات در هر زمینه ای بکنه تا از اتفاقات و حواشی زندگی حداقل خودش با اطلاع باشه ،زنم ازین قاعده مستثنا نیست ،زن اگرچه از لحاظ قدرت فیزیکی ضعیف ولی توی بعضی جوانب از مرد قویتره، الان دوره قدرت فیزیکی گذشته ،اونی قویه که بتونه حرف بزنه اطلاعات داشته باشه با قدرته تکلم طرفشو بکوبه ،ولی همینجا دیدم و شنیدم که دختر امروز بخاطر مسائل ج...ی دنبال پسره و تن به هر خواسته اون میده خوب طبیعیه که اون پسر تو سر اون دختر بزنه چون از نقطه ضعفش استفاده می کنه،

2827
2791
2779
2792