2777
2789
عنوان

تروخدا یه لحظه بیاین دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط چند تا قطره خیلی کمرنگ بود بچمم همش داره تکون میخوره کلا همیشه تکوناش زیاد بوده الان لازمه برم د ...

خیر اصلا لازم نیست 

یک لیوان شربت بخور تخت بگیر بخواب 

وقتی خداروشکر نی نیت تکون میخوره بری دکتر چیکار کنی اخه 

👼پسرم تاج سرم 👼
فقط چند تا قطره خیلی کمرنگ بود بچمم همش داره تکون میخوره کلا همیشه تکوناش زیاد بوده الان لازمه برم د ...

نه عزیزم اصلا نیازی نیست. تکونم که میخوره. اگه خونریزی پیدا کردی باید بری دکتر. ادم حامله ترشحاتش رو هم شکل خون میبینه از بس که حساسه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان سعی کن آروم باشی اول استرست ازهمه چی بدتره.

بعدشم هفته بیست وهفتی مگه الکیه بایه نزدیکی بخواد خدایی نکرده نی نی ت طوریش بشه؟؟واسه اطمینان هم یه زنگ به دکترت بزن وخلاص 

نگران نباش چیزی نیست....باز اگه حس میکنی نیاز داری برو بیمارستان یا از یه دکتر سوال کن

ببخشیدا که اینو میگم ولی همیشه تو بارداری سعی کن نزدیکیتون زیادعمیق نباشه خوب نیس 

ایشالا که خیره استرس نداشته باش اگه بیشتر نگران بشی خدای نکرده ممکنه بدتربشه واست الان استرس اصلا خوب نیس

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤
خون روشن بود یا لکه یا رنگش تیره؟ بهتره بری پیش دکتر

ببخشید گلبهی رنگ بود قرمز تند نبود.وقت دکترم شنبس پنجشبنه جمعه ها وقت نمیده برم یه دکتر دیگه فردا؟