asalljon مدیر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 33 پست بچه ها باردارم میتونم جارو برقی بکشم؟ جارو برقی چون باید حالت خم شده باشی فشار نمیاره؟ 1403/07/07 | 09:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bitter_silence عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2879 مادر شوهرم طبقه اول بودایه غذا نمیدادحالا یه غریبه بیاد خونمونخودشو بهترین نشون میدههی غذا میفرسته ... مادر شوهر که جای خود داره من خرید کرده بودیم واسه خونه شوهرم تلفنش زنگ خورد رفت تو ماشین منم سوار شدم گفتم وسیله ها رو برو بیار میگفت چهارتا پلاستیک بود میاوردی خودت دیگه سنگین که نیست اینقدر دلم گرفت . به دلم موند یه بار بگه این کارو انجام نده برات خوب نیست یا احتیاط کن
honarmand3940 عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 8587 مادر شوهر که جای خود داره من خرید کرده بودیم واسه خونه شوهرم تلفنش زنگ خورد رفت تو ماشین منم سوار شد ... ای بابا البته بگما جلوی همسر میگنولی دیدم تنهایی نمیگممن از زایمان میترسیدم بعد بهش گفتمگفت حالا میخوای یدونه بزایی مگه میخوای چیکار کنیحالا اینقدر نشستم پای دردودلش که ترسو بوده واسه زاییدنترسو بوده و هشت تا زاییدهنبود چه میکرد
bitter_silence عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2879 ای بابا البته بگما جلوی همسر میگنولی دیدم تنهایی نمیگممن از زایمان میترسیدم بعد بهش گفتمگفت حالا می ... کاش همه آدما محبت کردنو بلد بودن . کمبود محبت آدمو خفه میکنه
honarmand3940 عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 8587 کاش همه آدما محبت کردنو بلد بودن . کمبود محبت آدمو خفه میکنه دیگه مثل قدیم نمیشه آدم خوبم پیدا نمیشه دل ها از سنگ شده چون نامردی دیدن و نامرد شدن