2777
2789

بستگی ب بدن خودت داره  منکه همش مبلا و فرشا رو جاب جا میکردم شما خیلی ناز نازی هستین من تا روز زایمانم داشتم کارهای خونه رو انجام میدادم اونم چیزای سنگین رو جا ب جا میکردم 😂😂 ولی شما اینکارو نکن مقاومت  بدن ها با هم دیگه فرق میکنه شاید بدن شما کشش ی جارو برقی هم نداشته باشه 

اونایی که ناز دارن و نازشون خریدار داره نمیکشن اونایی هم که هیچکس نازشونو نمیخره میکشن

کاری به این چیزا ندارم 

سوالمم این نبود

اگه برام خدایی نکرده مشکلی ایجاد کنه ترجیح میدم خونه کثیف بمونه تا اینکه به خودم ضرر بزنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اولیهجاروبرقی سنگین حساب میشه؟

آره خوب 

بکش ولی خسته شدی بزار کنار

من همه کار میکردم و بی جون بودم و جفتمم پایین بود

ولی کلا زیاد کار نکن

آروم آروم کار کن

اینقدر ویار داشتم غذای دو روز مونده می‌خوردم

کسی برام درست نمیکرد

ولی همسرم باهام همکاری میکرد

کاری به این چیزا ندارم سوالمم این نبوداگه برام خدایی نکرده مشکلی ایجاد کنه ترجیح میدم خونه کثیف بمون ...

عزیزم من استراحت مطلق بودم تا سه ماه چون خونریزی داشتم و دوتا هم سقط 

ولی بعد از سه ماه تااااروزی که بچه بخواد دنیا بیاد همه کارا خودم میکردم بجز این که چیزای سنگین بلند کنم

آره خوب بکش ولی خسته شدی بزار کنارمن همه کار میکردم و بی جون بودم و جفتمم پایین بودولی کلا زیاد کار ...

مادر شوهرم طبقه اول بودا

یه غذا نمی‌داد

حالا یه غریبه بیاد خونمون

خودشو بهترین نشون میده

هی غذا می‌فرسته واسه مهمونم

مادر شوهرم طبقه اول بودایه غذا نمی‌دادحالا یه غریبه بیاد خونمونخودشو بهترین نشون میدههی غذا می‌فرسته ...

منم همینطورم مادرشوهرم هست ولی به جای رسیدگی به من بیشتر از من توقع داره و آزار میده 

از جهت کمک کردن انگار وجود نداره 

منم همینطورم مادرشوهرم هست ولی به جای رسیدگی به من بیشتر از من توقع داره و آزار میده از جهت کمک کردن ...

اهمیت نده

به خودت برس جلوی همسرتم وانمود کن کار می‌کنی و 

زیادم به خودت فشار نیار

اصلا هم رو نده به مادرشوهر و اینا

مهم سلامتیه خودت و فرزندته

اعصابتو خورد نکن که بعدها تو زندگیت تاثیرگذاره

مخصوصا بعد از زایمان