2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اوله امروز نرف مدرسع😪

245 بازدید | 16 پست

سرما خوردگی داره

وقتی غایب میشه نمیدونم چرا حس میکنم کلا عقب میمونه از درساش

حالا یکی دوروز چیزی نمیشه نه؟بخاطر سلامتیشه دگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نمیشه الکی استرس به خودت و بچه نده 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بچه منم مثل شما دوروز رفت سرماخورد 

کلاس اولی اگه تو اینستا میخاهی بگرد یا ایتا خیلی کانال هست

فعلا که یک نگاره و یک لوحه س خودت تو خونه کار کن 

ریاضی هم که الان  پیش دبستانی را انگار مرور میکنن 

از خانمشون بخاه تکالیف را بفرسته انجام بدی

خدایش از اون مادر ها نباشید که میگن در هر صورتی برید مدرسه فقط باعث می‌شد از مدرسه زده شد حالا پسر شما که مریض هست صددرصد نباید بره ممکنه بره اونجا کسی هم مریض بشه و خودش هم باید استراحت کنه تا خوب بشه مخصوصا که کلاس اول هم چیزی نداره بخواد عقب بمونه خودتون تو خونه باهاش حروف الف با و … تمرین کنید 

نباید بره چون بقیه هم مریض میشن خودشم درس یاددنمیگیره مریضه پسر منم اوله الان رفت

والا خیلی ها مثل این خانم نیستن 

طرف امده میگه بچه م حالش خوب نبود فرستادم حالاامدم ببینم حالش چطوره بچه ش همون وقت تو راهرور اورد بالا نمیدونم مجبورن یا یک مورد بود طرف میدونسته بچه تب داره فرستاده مدرسه بچه همونجا تشنج کرده یک مشت ادم بی فکرن