2821
2789
عنوان

مسمومیتتتت

49 بازدید | 4 پست

خانوما توروخدا اگه قرصی شربتی میدونین‌ بگین

من مادرم مثل اینکه از دیشب حالش بد شده همش سردرد و بالا میاره

حالا من میترسم میگم نکنه سکته کرده باشی میگه نه مسمومم‌ دکترم میگه نمیتونم حرکت کنم 

برم داروخانه چی بگم

سپهر بابا کجایی سپهر؟

من یه بار برا مسمومیت غذایی اُ آر اس خوردم هر 1 دقه 1 جرعه خوب شدم بازم مادرتو ببر دکتر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من یه بار برا مسمومیت غذایی اُ آر اس خوردم هر 1 دقه 1 جرعه خوب شدم بازم مادرتو ببر دکتر

واسه سردرد خوبه؟

میگه میخوام سر دردم خوب بشه نمیدونم چی بهش بدم

سپهر بابا کجایی سپهر؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه سردرد خوبه؟میگه میخوام سر دردم خوب بشه نمیدونم چی بهش بدم

نمیدونم عزیزم من تهوع داشتم بجای امپول اینو خوردم خوب شدم ینی به حدی بودم که نمیتونستم آب بخورم همش پس میاوردم اینو خوردم خوب شدم 

اگه چیزی پس آوردن احتمالا بخاطر کم آبی و اینا سردرد شدن بازم حتما یا زنگ بزن از یه دکتر بپرس یا برید دکتر 

برا من که او ار اس خیلی خوب بود 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نمیدونم عزیزم من تهوع داشتم بجای امپول اینو خوردم خوب شدم ینی به حدی بودم که نمیتونستم آب بخورم همش ...

ممنون عزیزم دستت درد نکنه🙏🏻

سپهر بابا کجایی سپهر؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز