2777
2789
عنوان

مسمومیتتتت

49 بازدید | 4 پست

خانوما توروخدا اگه قرصی شربتی میدونین‌ بگین

من مادرم مثل اینکه از دیشب حالش بد شده همش سردرد و بالا میاره

حالا من میترسم میگم نکنه سکته کرده باشی میگه نه مسمومم‌ دکترم میگه نمیتونم حرکت کنم 

برم داروخانه چی بگم

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

من یه بار برا مسمومیت غذایی اُ آر اس خوردم هر 1 دقه 1 جرعه خوب شدم بازم مادرتو ببر دکتر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من یه بار برا مسمومیت غذایی اُ آر اس خوردم هر 1 دقه 1 جرعه خوب شدم بازم مادرتو ببر دکتر

واسه سردرد خوبه؟

میگه میخوام سر دردم خوب بشه نمیدونم چی بهش بدم

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واسه سردرد خوبه؟میگه میخوام سر دردم خوب بشه نمیدونم چی بهش بدم

نمیدونم عزیزم من تهوع داشتم بجای امپول اینو خوردم خوب شدم ینی به حدی بودم که نمیتونستم آب بخورم همش پس میاوردم اینو خوردم خوب شدم 

اگه چیزی پس آوردن احتمالا بخاطر کم آبی و اینا سردرد شدن بازم حتما یا زنگ بزن از یه دکتر بپرس یا برید دکتر 

برا من که او ار اس خیلی خوب بود 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نمیدونم عزیزم من تهوع داشتم بجای امپول اینو خوردم خوب شدم ینی به حدی بودم که نمیتونستم آب بخورم همش ...

ممنون عزیزم دستت درد نکنه🙏🏻