2777
2789
عنوان

مادرشوهر

223 بازدید | 11 پست

سلام خانمها من یه پسر ۴ ساله دارم خیلی زرنگه و دلنشینه در عین حال زود از کوره در میره یه روز خونه مادرشوهرم بودیم شیرینی جلوش بود هی میخورد گفتم اذیت میشه گفتم مامان یدونه بگیر بقیه و بعدا بخور اذیت میشی ناراحت شد و از پشت یهو اومد تو سرم زد منم از کوره در رفتم و با صدای بلند گفتم چرا میزنی مادرشوهرم حالا داشت خودشیرینی میکرد میگفت برار الهی فدات شم بیا پیش من هی دقیقه یه دقیقه مبگفت خودمو کنترل کردم پدرشوهرم طرفداری منو کرد هی به پسرم میگفت چرا مادرتو زدی برگشت میگفت تو اینو چکار داری دوباره هی میگفت به پسرم گفتم بیا عزیز دلم من فدات شم الهی دیگه ساکت شد شدش دو هفته بعد نمیدونم چه موضوعی بود اینو شوهرم دعوا راه انداختن دیدم به پسرم میگه میکشمت پسرمو اذیت کنی برمیگرده به من میگه اینجا نشسته بودی نمیتونستی جلوشو بگیری دعوا نیفته با پدرش منم از کوره در رفتم گفتم چکار باید بکنم که دعوا نیفته این الان خودشیرینی نیست

وا بسم الله

خب انتظار داشتی میگرفت بخاطر تو سر بچه رو میبرید؟

چه ربطی به خودشیرینی داره مادربزرگا همشون نوه هارو دوس دارن و لوسشون میکنن ،اینکه شما دلت ازش پره دلیل نمیشه تو هر موضوعی باهاش در بیفتی فکر کنی کارش اشتباهه

بچه هارو قاطی روابطتون نکنید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا بسم اللهخب انتظار داشتی میگرفت بخاطر تو سر بچه رو میبرید؟چه ربطی به خودشیرینی داره مادربزرگا همشو ...

اینطورکه به نظرمیادمادرشوهره ازکتک خوردن عروس توسط نوه شادشده وگرنه موقعی که بچه باباشوزدهم بایدنوه رولوس میکرد

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

بچه بی ادب باید ادب بشه هی چیزی نگی و تنبیه نباشه خیلی لوس و خودرو میشه و دیگ حرف کسیو نمیخونه 

.... 

مادربزرگ و پدربزرگا یا کلا کسیک از بچه دوره مث عمه یا خاله و... چندوقتی یبار بچه رو میبینن و میخان لوسش کنن و دوسش دارن زیاد خرده نگیر همه نوه هارو دوس دارن 

... مادرشوهرتم چیزی گفت واسه دعوا بگو بچه من 4سالشه. چ دعوایی چ کشکی خب بچس اونم پدرشه توقع دارین برم بکشمشون؟ چ حرفیه والا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
وا بسم اللهخب انتظار داشتی میگرفت بخاطر تو سر بچه رو میبرید؟چه ربطی به خودشیرینی داره مادربزرگا همشو ...

پس چرا با پدرش دعوا افتاده ناراحت شده که میکشمت با پسرم دعوا بیفتی

اه اه چندشمادره بدیخت از سر دوست داشتن اونطوری گفته خودشیرینی چی؟ مثلا پیش تو خودشو خودشو شیرین کنه ...

لطفا ادبیاتت رو درست کن تو مگه خودت کی هستی که ادب صحبت نداری