2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعد میگمتتت

باشه🥲

آقا این دلبر امروز اومد رفته بود آرایشگاه. قشنگ این موها کوتاه شده بود و تمیززززززز و شیو کرده بود🥲 عرررر

خیلی موهاش بلند شده بود

خیلی تر تمیز اومد امروز

البته من چهره با ریشش رو دوست دارم خیلی😭

من سرماخوردم. وسط کلاس از سرفه از زدم بیرون. وقتی برگشتم استاد گیر داد برای چی رفتی و اینا. دوستم گفت حالش بد شد استاد.گفتم سرفم گرفته بود برای اینکه نظم کلاس بهم نخوره رفتم بیرون.

یهو دوستش که جلو پا نشسته بود زد زیر خنده. اینم بهش لبخند زد😭😭😭😭😭

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

باشه🥲آقا این دلبر امروز اومد رفته بود آرایشگاه. قشنگ این موها کوتاه شده بود و تمیززززززز و شیو کرده ...

دوستش برا چی خندید ینی از چییی؟ 

وای باورم نمیشه کاش لبخند نمیزد

شاید ب ی چیز دیگ میخندیدن

منم خیلییییییییی برام پیش اومده خودم دوستم ب یچی میخندیدیم کسی ب خودش کرفته🥲

دوستش برا چی خندید ینی از چییی؟ وای باورم نمیشه کاش لبخند نمیزدشاید ب ی چیز دیگ میخندیدنمنم خیلییییی ...

به جمله من خندید که به استاد گفتم

از سرفه داشتم خفه میشدم

کل دیشب از سرفه نخوابیدم.

امیدوارم چیز دیگه بوده باشه🥲🥲🥲

به جمله من خندید که به استاد گفتماز سرفه داشتم خفه میشدمکل دیشب از سرفه نخوابیدم.امیدوارم چیز دیگه ب ...

آخی پ چیی شدی🥲الان بهتری؟

فکر نکنم اخه خنده ای نداره. مگر اینکه رفیقش مسخرت میکنه درکل چون بعضیا همچین مرضی دارن

و اونم نمیدونم خدایی

اصا نمیشه مطمعن بود و قضاوت کرد

فکرتو درگیرش نکن اصا ارزششو نداره

آخی پ چیی شدی🥲الان بهتری؟فکر نکنم اخه خنده ای نداره. مگر اینکه رفیقش مسخرت میکنه درکل چون بعضیا همچ ...

سرماخوردم. اوضاعم خیلی خراب بود تا چند روز. باز الان بهتر. انقدر دیشب سرفه کردم تمامممم بدنم درد میکنه

دوستش که خوله اصلا. فازش معلوم نیست. خیلیا رو مسخره میکنه

اره سعی میکنم بی تفاوت باشم🥲

آخی پ چیی شدی🥲الان بهتری؟فکر نکنم اخه خنده ای نداره. مگر اینکه رفیقش مسخرت میکنه درکل چون بعضیا همچ ...

میگم تو که دعات گیراست که دعا کن پیام بده دلم آروم بگیره🥲

2827
2791
2779
2792