2777
2789
عنوان

واکسن

265 بازدید | 37 پست

اگه نزنم مشکلی پیش میاد؟ میترسم از عوارضش.. مجبورم کردن فردا برن واکس پسرمو بزنم.. چکار کنم استرس دارم میمیرم.. واکسن دوماهگیشو زدم. ولی دیگه گفتم نمیزنم. چون دیدم خیلیا میگن تشنج میکنن😔

✨️

من ۱۸واکسن چهارماهگی زدم بنظرم باید بزنی 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این واکسنا مهم هستن 

واسه بچه های منم زدم دو روز  تب کردن استا دادم پاشویه کردم خوب شدن بلاخره بدنشون باید ایمن بشه تبم باید کنترل کنی 

بازم هرطور خودت صلاح میدونی

خدایا ااااااااااا شکرت
این واکسنا مهم هستن واسه بچه های منم زدم دو روز تب کردن استا دادم پاشویه کردم خوب شدن بلاخره بدنشون ...

دوتاپاشو میزنه چجوری ارومش کنم دستم به پاهاش نخوره.. من مامان اولی ام.. تووی شهر غریب.. کسی کمکم نیس... 

✨️

دوتاپاشو میزنه چجوری ارومش کنم دستم به پاهاش نخوره.. من مامان اولی ام.. تووی شهر غریب.. کسی کمکم نیس ...

نیم ساعت قبل استامینوفن بهش بدید خیلی موثره

نگران نباشید منم دست تنهام، سعی کنید روز اول بچه رو کم تکون بدید و کمپرس سرد رو تا شب بذارید. 

ینی چیزیش نمیشه؟ 🥺

نه بزن انشاالله چیزیش نمیشه این همه بچه میزنه 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
بعد واکسنا بدنشون ضعیف نشد هی سرمابخورن؟ 🥺

بلاخره سرما ک میخورن بچه ها باید مریض بشن تا بدنشون مقاوم بشه نمیدونم توجه نکردم بخاطر واکسن باشه یانه بنظرم ربطی نداره

خدایا ااااااااااا شکرت
نزدنش خیلی بدترهمخصوصا تو این فصل سرماخوردگی و آنفولانزادخترم دو ماهگی و 18 ماهگی یکم اذیت شد. بقیش ...

اره ماشالله سرحاله... 🥺دوماهگی تب نکرد زیاد ولی دست به پاش میخورد خیلی گریه میکرد🥺

✨️

دوتاپاشو میزنه چجوری ارومش کنم دستم به پاهاش نخوره.. من مامان اولی ام.. تووی شهر غریب.. کسی کمکم نیس ...

همونجا برو ی صندلی بشین بچه رو آروم کن یکم بهش شیربده آمدی خونه هم فک کنم تا دو سه روز نباید آب ب پاش بخوره خودش چون درد داره سعی میکنه تکون نخوره نگران نباش 

خدایا ااااااااااا شکرت