2789
عنوان

وسواس شدید

148 بازدید | 13 پست

خیلی وسواس گرفتم انقد دستامو میشورمو وسواس گرفتم دلم میخاد دستامو قطع کنم توروخدا کمکم کنید 

شاید براتون خنده دار باشه ولی من وسواسم اینجوریه که همش ترس از مریضی دارم 

همش فک میکنم نکنه شوهرم بیماریهای مقاربتی داشته باشه من ندونم نکنه زگیل داشته باشه همش بهش که میگم اونم استرس گرفته . همش میگم نکنه رابطه داشته باشیم حامله بشم ترس از حاملگی دارم بچم کوچیکه بعد از رابطه میرم هی خودمو میشورم دسته خودم نیس حاملگیه خیلی بدی داشتم 

وقتی یکی تبخال میزنه همش میترسم یوقت بچمو بوس نکنه .همش ترس ازین دارم سرما خوردگی نگیریم همش تو پاییز زمستون خودمو تو خونه حبس میکنم یوقت مریض نشیم 

رو مواد غذایی خیلی وسواس پیدا کردم رو تن ماهی برنج 

خیلی حال بدی دارم من قبلا اصن ب خونسردی معروف بودم از وقتی ازدواج کردم و مشکلاتی که داشتم منو ب این روز انداخت 

هروقت تپش قلب میگیرم فک میکنم دیگه صبح از خواب بیدار نمیشم همش میترسم نباشم بچم تنها بمونه خیلی حالم بده نمیدونم چکار کنم توروخدا کمکم کنید 

مشاور هم کاری برای ادم نمیکنه فقط چرت و پرت میگن

وای بخدا وقتی تاپیکت رو خوندم یاد خودم افتادم. منم خیلی اینجوریم. همش بیمار انگاری دارم. همش حس میکنم بیماری دارم سری هم سرچ میکنم حس میکنم سرطان یا ام اس دارم خیلی بده😞اما راستش دو سه روز پیش رفتم دکتر و اونم فقط بهم چن تا قرص آرامبخش آسنترا داده اما نمیدونم واقعا تاثیر داشته باشه یا نه 😞

عزیزم باید قرص مصرف کنی 

من اندازه تو شدید نبودم قرص مصرف میکردم 

از این رو به اون رو شدم 

هنوزم مونده ها یکم 

گاها هوس میکنم با وایتکس بی افتم به جون خونه 😐🤦‍♀️ 

ولی خب 

کارت از مشاور گذشته 

برو پیش روانپزشک 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم باید قرص مصرف کنی من اندازه تو شدید نبودم قرص مصرف میکردم از این رو به اون رو شدم هنوزم مونده ...

من رو خونه وسواس ندارم بتونم تمیز میکنم نتونم نمیکنم 

من فقط ترس از بیماری دارم

داره گلم لااقل برای من که داشت

من رفتم دکتر مغز و اعصاب. چون چن وقتیه همش گریه میکنم حالم خوب نیست. حتی یکی از چشمام تار میبینه  و چن تا دکتر چشم پزشکی رفتم گفتن مشکل نداره گفتم شاید ام اس گرفتم. رفتم یه نوار مغز دادم گفت چیزی نیست ولی مگه آخه از نوار مغز میشه ام اس تشخیص داد؟ فقط بهم چن تا پراپرانول داده با آسنترا. تازه پامم سوزن سوزن میشه و الان یکیش کلا گرفته 

من رفتم دکتر مغز و اعصاب. چون چن وقتیه همش گریه میکنم حالم خوب نیست. حتی یکی از چشمام تار میبینه و ...

گلم وقتی دکترا میگن همه چی نرماله چرا خودت و اذیت میکنی ؟ 

مطمئن نیستی ؟ خب باشه بازم برو دکتر 

برو پیش کاربلد های شهرتون 

ولی احتمال تلقین و هم در نظر بگیر ها 

قدرتش و دست کم‌ نگیر  

عزیزم در یک تاپیک گفتی در بارداری واکسن کزاز زدیبعدا بچه تون اوکی بود؟آخه میگن بچه ممکنه دیابت یا دو ...

نه سالمه سالم بود هیچ مشکلی پیش نیومد .اگه ده ساله که نزدی بزن اگه هنوز ده سال نشده نزن