pinki7070 مدیر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 476 عنوان کراش | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 21 پست یه آشناهامون پسره ، که فکر میکردم روم کراشه ….یه نفر این وسط واسطه شده رفته باهاش صحبت کرده اگه میخوایش ( یعنی منو اگه میخاد ) برات قدمی برداریم ، اون پسره هم گفته من خودم اگه کسیو بخوام بلدم خوذم پا پیش بزارم حالا بنظرتون منظورش نه بوده یا چی ؟ 1403/07/07 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_کک_طماع عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1542 پس چرا دو روز بعدش تصمیم گرفتن با ما برن مسافرت ؟ بنظر من ربطی نداره تصمیم مسافرت ک فقط با اون نبوده تنها ک باهاتون نیومده بعدم گفته ن دیگ فامیلیتون ک سرجاشه قرار نیست قطع رابطه کنید شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩🦯
pinki7070 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 476 بنظر من ربطی نداره تصمیم مسافرت ک فقط با اون نبوده تنها ک باهاتون نیومده بعدم گفته ن دیگ فامیلیتون ک ... چون خانوادش هم در جریان بودند گفتم شاید اگه جوابشون نه بوذه باشه نبایدم حالا این بار را با ما میومدن
ملکه_کک_طماع عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1542 چون خانوادش هم در جریان بودند گفتم شاید اگه جوابشون نه بوذه باشه نبایدم حالا این بار را با ما میومدن هرجایی ی جوره قطعا شما بهتر میدونی ولی اخه چیز خاصی نبوده ما داخل فامیل یکی ازم خاستگاری کرد گفتم نه ولی رابطمون هیچ تغییری نکرد خیلیم خوبیم باهم شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩🦯
pinki7070 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 476 هرجایی ی جوره قطعا شما بهتر میدونی ولی اخه چیز خاصی نبوده ما داخل فامیل یکی ازم خاستگاری کرد گفتم نه ... خب پس امیدوار نباشم ولی پسره باید به واسطه میگفت نه نمیخامنه اینکه بگه من خودم اگه کسیو بخام بلدم پا پیش بزارم …اینجوری که حرف زده گیج شدم
rahalllllll عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 6325 پس چرا دو روز بعدش تصمیم گرفتن با خانواده ما برن مسافرت ؟ خونوادش خواستن حتما خودش نخواستهتوی مسافرت ببین چجوریه رفتارش باهات
pinki7070 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 476 خونوادش خواستن حتما خودش نخواستهتوی مسافرت ببین چجوریه رفتارش باهات رفتارش عادی بود اما خانوادش باهام عالی بودند
پلنگ____صورتی عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 860 خب خودشون از رفتاره پسره متوجه شده بودن لابد خیلی اتفاقی این اتفاق افتاده چجوری رفتارش عادی بوده و واسطه فهمیده😐از این برا تو ابی گرم نمیشه بیشتر بنظر میرسه تو رو اون کراشی تا اون رو تو