2777
2789
عنوان

خیلی زشته خیلیییی

121 بازدید | 7 پست

اینکه تو مهمونی اقایون برا سفره پهن کردن یا جمع کردن هیچ کمکی نمیکنن و عین پرنسس میشینن سرسفره و بلندمیشن.

انگار مثلا کمک کنن ابهت پادشاهیشونو بخطر انداختن😐

مقصر هم خود زنهان بنظرم چون قبول کردن کلفتن و همینجوری پیش میره که مردا خودشونو پرنسس احساس میکنن، یه معلم داشتم میگفت من خیلی از اینکه شوهرم تو کارهای خونه کمک نمیکنه ناراحتم و الان دارم بجاش مثل چی از پسرم کار میکشم و خونه داری یادش میدم تا زنهای نسل جدید مثل من بدبخت نشن//((😁🤌🏻

Trust your gut🌊🌌🌠

وای آره شامو میخورن و میرن حرف زدن ماهم همش باید خم شیم و وسیله برداریم

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر مردای طرف شوهرم تو مهمونی ها و مسافرت ها و خوش گذرونی ها کار میکنن و زن ها میشینن و استراحت

اما طرف خانواده خودم نه تکون نمیخورن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

وای من همیشه غبطه مردا رو میخورم تو مهمونی تا غذا می خورن راحت میکشن عقب لم میدن حالا ما زنا واای خیلی بدم میاد🤦کاش مرد بودم من بعد غذا حال ندارم ولی گاهی مجبورم پاشم کمک کنم🤦

کمک نیست وظیفشونه

منم در طی یک سری اقدام انتحاری اگر ببینم مردی کمک نمیکنه یه کاری میدم دستش

علی جون نوشابه ها رو میبری؟

پسرعمو جان، بشقابا سنگینه

ممد میای با هم اینو جمع کنیم؟

و مردای فامیل چند ساله با این حرکت دیگه نیاز به شنیدن ندارن همشون توی هر مهمونی که باشه توی پذیرایی و جمع و پهن کردن سفره مشارکت دارن مگه اینکه خیلی دیگه سن بالا باشن

و همسرم و دوستامون هم کاملا موافق این موضوع هستن که باید مشارکت کنن این مسئله رو اصلا توی جمع های دوستانه نداریم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وای من همیشه غبطه مردا رو میخورم تو مهمونی تا غذا می خورن راحت میکشن عقب لم میدن حالا ما زنا واای خی ...

منم کمک میدم ولی اعصابم خورد میشه میبینم یه جماعت میان میشینن میخورن و دوباره میشینن😐

Trust your gut🌊🌌🌠