2777
2789

حس خوبی ندارم بهش 

هم از طرفی رفیقت باهات دشمن میشه

و از طرفی دیگه اگه پسر خوبی بود با رفیقت ازدواج میکرد 

قطعا اگه تو باهاش بری تو رابطه یکی بهتر از تو ببینه میره با اون... 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ارزششو نداره حتی اگه خیلی دوستت داشته باشه همیشه تو رو با رفیقت مقایسه میکنه و اون رفیقت همیشه حس میکنه ک تو  رابطشو خراب کردی خصوصا اگه پارتنر بعدیشم خوب نباشه..بیخیالش شو..چیزی ک زیاده شوهر بابا

تو ازدواج هول نکن وقت برا شناخت هست 

دو گول حرفای پسرا رو نخور که زندگی می‌سازم برات فلان امان ببین همه چی اوکی تو فقط زن من شو 

سه نذار احساست ب جای غفلت تصمیم بگیره 

چهار پسرا جلوی دختر خود واقعیتشونو نشون نمیدن داشتیم مورد پسره تا عقد مهربون خوش اخلاق بوده وقتی ازدواج کرده با دختره تازه روی واقعی خودشو نشون داده یعنی اخلاقش داغون صفر و دختره با ی بچه دو دستی نیک.بید تو سر خودش ای خدا چه غلطی کردم 

پس امتحان پسرا خیلی لازممههه

اصلا ارزششو نداره حتی اگه خیلی دوستت داشته باشه همیشه تو رو با رفیقت مقایسه میکنه و اون رفیقت همیشه ...

اره اصلا الان دوستم میگه ک تو حق نداری دیگه باهاش حرف بزنی نمیدونه ازم خاستگاریم کرده😐

تو ازدواج هول نکن وقت برا شناخت هست دو گول حرفای پسرا رو نخور که زندگی می‌سازم برات فلان امان ببین ه ...

ببین من میشناسمش یه مدت طولانیه اخلاق و رفتارش دستم اومده میتونم باهاش کنار بیام فقط بخاطر اینکه قبلا کسی دیکه رو دوس داشتم خیلی مردد شدم

ببین من میشناسمش یه مدت طولانیه اخلاق و رفتارش دستم اومده میتونم باهاش کنار بیام فقط بخاطر اینکه قبل ...

با دلت اول کنار بیا اون حس موذب بودن رو از دلت خارج کن بعد ب فکر ازدواج با این پسر باش بازم میگم چشاتو خوب وا کن بحث ی عمر زندگیته خراب نکنی 

اره اصلا الان دوستم میگه ک تو حق نداری دیگه باهاش حرف بزنی نمیدونه ازم خاستگاریم کرده😐

بخدا ارزش نداره عزیزم..اصلا شوهر اونقدی ارزش نداره ک یه عمر اه و نفرین کسیو دنبال خودت بکشونی..بیخیالش شو مطمئن باش ادم بی حاشیه تری نصیبت میشه.دشمن تراشی نکن برا خودت

با دلت اول کنار بیا اون حس موذب بودن رو از دلت خارج کن بعد ب فکر ازدواج با این پسر باش بازم میگم چشا ...

واقعا خوب و همه چی تمومیه حتی موضوعی ک بینشون بود و باعث جداییشون شد هم واسم تعریف کرده و بی تقصیرم بوده فقط این حسی ک دارم ولم نمیکنه

واقعا خوب و همه چی تمومیه حتی موضوعی ک بینشون بود و باعث جداییشون شد هم واسم تعریف کرده و بی تقصیرم ...

وای عیب کارت همینه 

همه پسرا وقتی جدا میشن خودشونو مظلوم بی تقصیر نشون میدن میخای مطمئن شی حرف دو طرف رو بشنو هم پسر هم دختر 

خودمم همین فکرو دارم فقط خاستم بیشتر رو پیشنهادش فک کنم ک بعدا پشیمون نشم

نمیشی..کسی ک پارتنرشو ول کردع اومده ب رفیق پارتنرش پیشنهاد داده..فردا تورو هم رها میکنه میره با رفیقت یا دخترای فامیلت یا هرچی..