2789
عنوان

چقد سادم من😂😂

253 بازدید | 18 پست

با شوهرم دعوام شد رفت بیرون غذام نداشتیم گفتم الان میخره ی چیزی میاره منم صدا میزنه داشتم دنبال فیلمم میگشتم بزارم با غذامون بخوریم

دیدم اومد خودش رفت غذاشو خورد برا منم نخریده بود پشمشم حسابم نکرد هعی💔دیگه این زندگی ب درد نمیخوره

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو هم دیگه براش غذا درست نکن حالش جا بیاد😒

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

امضات 😍😍😍

من پسرم ۱۸اردیبهشت بدنیا اومد😍😍😍😍

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

پاشو به کوری چشش غذایی که دوست داره درست کن بشین وسط سالن جلو تلوزیون با لذت بخور 

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

فردا گوشیو بردار از اسنپ فود دو تا غذا سفارش بده. یکشو قایم کن و جلوش اون یکیو بخور. اگ دیدی داره نگات میکنه بعد پنج دقیقه غذا رو بیار بزار جلوش بگو من بر خلاف تو معرفت دارم و یه چیزایی حالیمه هنوز

استراحت مطلقم ی ماهه کلن نمیتونم هیچکاری بکنم

عزیزم خب فردا خودت غذا سفارش بده فقط برای خودت به شوهرتم نده

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

تاپیکاتو خوندمحس میکنم همسرتو خانواده‌ش تورو پایین میبینناین چ کاریه اخه.

دقیقن یک سال و خورده ایه عروسی کردیم بابام همه جوره هواشو داشته هرچی کم داشتیم فراهم کردن ولی خیلی نمک نشناسه بازم مامانشو خاهرشو به من ترجیح میده

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍