2777
2789
عنوان

طلا

214 بازدید | 18 پست

یه مقدار پول دارم برای پس انداز حالا که میبینم همچی داره میره بالا گفتم برم طلا بخرم به نظرتون صبر کنم ارزون میشه یا برم بخرم فردا لطفا راهنمایی کنید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گرون میشه راحت گرمی ۴ت میشه

مگه الان ۴نیست

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

بچه من ۳۰م دارم به نظر شما میتونم باهاش یه دستبند بخرم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
چرا دیگه ۳۹۲۰هست

تازه بدون اجرت طلا 

آره میشه

بااجرتش حساب میکنم فکر نکنم 

کارتیر اینا نمیشه چون سنگینه و اجرت بالا ولی از این زنجیرهای سبک میشه بخری یا یک النگو

ممنون بابت راهنماییت 🙏

2790
2778
2791
2779
2792