2777
2789
عنوان

خراش کفش نو😭

406 بازدید | 33 پست

خانوما آب جوش دستم بود اومدم به کسی نریزه پام خورد به پله لبش آهنی بود کفشم نو نو سرش یه خراش خورد خیلی اعصابم خورده کلی پولش داده بودم چکار کنم به نظرتون راه حلی دارید؟💔💔💔

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند خریدی؟واکسن همرنگشو بزن روش کمتر نشون میده

یک و خورده ای 

نو بود بیشتر دلم میسوزه 

واکس زدم ولی کامل نرفته بهتر شد اما هنوز هست

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من که اصلا سر این چیزا غصه نمیخورم برآن مهم نیس حالا شده دیگه کاری از دستت برنمیاد فدای سرت

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
من که اصلا سر این چیزا غصه نمیخورم برآن مهم نیس حالا شده دیگه کاری از دستت برنمیاد فدای سرت

خودمم همش همینو میگم ولی خاک بر سرم خیلی حساسم اعصابم خورد شد 

اولا خداروشکر کسی چیزیش نشدکفش فدای سرتکفاشا یه چیزی دارن میزنن بهش من دیدم مثلا جایی اژ کفش بپره رن ...

یعنی ببرم کفاشی؟ عکسشو گذاشتم میشه نگاه کنی ببینی میتونن درست کنن؟

آره خداروشکر کسی چیزیش نشد خودمم داشتم میفتادم آخه 

آخه حیلی حساسم رو کفش انقدم دوسش داشتم😭

فدا سرت عادی میشه خراش ورداشته چشم نخوری مثبت بهش نکاه کن😉

شاید چون خیلی کفش دوست دارم و برام مهمه حساس شدم😅🥲یکی نیست بگه مرض داری کفش نو میپوشی دانشگاه

خودمم همش همینو میگم ولی خاک بر سرم خیلی حساسم اعصابم خورد شد

دیونه ای؟چرا خاک بر سرت یعنی انقد ارزش داره 

منم همسرم خیلی حساسه وقتی این جوری میشه انقد دعواش میکنم 

بخدا ارزش نداره این چیزا بشینی غصشو بخوری و به خودت چیزی بگی بگو فدای سرم دیگم بهش فک نکن

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

این وسواس هاااا مراقب باشید منم از همین چیزا شروع شد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دیونه ای؟چرا خاک بر سرت یعنی انقد ارزش داره منم همسرم خیلی حساسه وقتی این جوری میشه انقد دعواش میکنم ...

مامانم میگه اگر آب جوش می‌ریخت چی درست هم میگید مال دنیا اصلا ارزش نداره واقعا من بیخودی شلوغش کردم💔🥲