2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم منم کووووووو تا  ساک  بچه  ببندم

خدایا  خیلی  ممنونم که همیشه هوامو داری  خدایا زندگیمو به خودت سپردم ممیشه یه پول قلمبه بفرستی برامون که خونه بخریم  جایزه ای چیزی با خوشحالی به دست بیاریم و خرجش کنیم  یه خونه150 متری  دوتا اتاقخخواب اشپزخونه شیک دلباز روشن

۲_۳دست لباس کامل (بلوز، شلوار)بزار. بهتره سایز یک بزاری یک دست هم صفر محض احتیاط. چون اندازه بچه مشخص نیست. بهتره که لباسهای جلو باز و با یقه گشاد بزاری. و چند تا رکابی. کلاه, دستکش، جوراب هم حتما باید بزاری. یک پتوی سبک دور پیچ، پوشک مخصوص نوزاد بدو تولد، دستمال مرطوب کودک، یک پارچه خشک کن ، شیشه شیر کوچک، روغن بچه.و یادت باشه لباس سرهمی نزاری چون بخاطر بند ناف اجازه نمیدن لباس سرهمی استفاده کنی. 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
شیرخشکم نیازه!اخه من نمیخوام بهش بدم تاعادت نکنه ازروز اول..

نه به ما گفتن نیاز نیست ببرید بیمارستان. اگر احیانا لازم باشه توی بیمارستان خودشون دارن و از اون بهش میدن. بعد اگر پزشک تشخیص بده که نیاز داره بهتون مبگه خونه که رفتید تهیه کنید. ولی شبشه شیر ببرید 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

من سر اولی ساک بردم چیزی نیازم نشد چون بیمارستان خودش لباس و پتوی نوزاد و پوشک و ... رو میده من فقط قنداق فرنگی برده بودم موقع برگشتن به خونه به دردم خورد 

سر دومی هم که نصفه شب کیسه آبم پاره شد هول هولکی رفتم بیمارستان ساک نبردم با خودم بازم چیزی لازمم نشد فقط موقع اومدن به خونه به شوهرم‌گفتم ساک حمل بچه رو بیار همین!

جفتشونم با همون لباس بیمارستان آوردم خونه وقتی رسیدم بلافاصله عوضشون کردم

شیر خشکو من میبرم که اگه شیر نداشتم به بچم بدم قندش نیفته. جوراب و کلاه و دستکشم گذاشتم برای خودم ک ...

عزیزم دکترای بیمارستان خودشون اگه صلاح بدونن و تشخیص بدن که نوزادتون نیاز داره بهش شیرخشک یا سرم قندی میدن