2777
2789
عنوان

یه سوالی دارم ولی مسخرم نکنید

166 بازدید | 10 پست

یه سوالی میخوام بپرسم که شاید مسخره بنظر بیاد ولی برای من مهمه و نگرانم بخاطرش ... مسخره نکنید لطفا😢

من چند روز پیش نزدیک انگشت پام زخم شد،روی‌ پام،یعنی نه زخم عمیق،بیشتر پوستش کنده شد یکم و یه زخم سطحی به وحود اومد،بعد از یکی دو روز من رفتم دستشویی عمومی،بعد کنار دستشویی اب جمع شده بود پام رفت رو اون کتونیم خیس شد حتی توی کفشم هم خیس شد،دیگه توی جاده بودم نمیشد برم بشورم،بعد نمیدونم به اون زخم هم خورده یا نه،البته من حس کردم سمت راست پام خیس شد و زخم سمت چپ بود ... حالا ممکنه به زخم خورده باشه و اون آلوده شده باشه؟

یکی دو روز گذشته بود از وقتی زخم شد پام ولی چون دمپایی میپوشیدم هی فشار میومد بهش نمیدونم خوب‌شده بود یا زخم باز بود... بعدش اومدم خونه همه چی رو شستم ولی باز حس کثیفی دارم😭😭😭😭

نه نگران نباش

فقط الان بهش بتادین بزن اگ خیلی نگرانی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیز دلم من از تو وسواس ترم کل خونوادم خسته شدن از دستم اما تو پاک پاکی 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

اصلا نفهمیدم 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..