2821
2789
عنوان

قرص یاسمین

| مشاهده متن کامل بحث + 44429 بازدید | 30 پست

دوسال پیش دکتر به من تجویز کرد 3 ماه واسع کیستهای ریزی که داشتم کیستام برطرف شدن ولی افسردگی شدید گرفته بودم خیلی از نظر روحی حالم بد بود بعدا فهمیدم از عوارض همین قرصها بوده ولی بدن هر کسی فرق میکنه شاید واسه شما اصلا عوارض نداشته باشه 

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه بد.یاس او می ندازه یعنی؟  عزیزم یاز چیه؟چنده چجوریه؟

اونموقع من ۴۰ میخریدم،۳سال پیش

سوییسی بود

۶ ماه خوردم جلدش زرده و روش زده yaz

یاسمینم تقریبا تو همون مایعاس

من همکارم خورد،لک آورد پوستش

خدایا سپردم به خودت❤️به امید تو🌹
دوسال پیش دکتر به من تجویز کرد 3 ماه واسع کیستهای ریزی که داشتم کیستام برطرف شدن ولی افسردگی شدید گر ...

خدا اززبونت بشنوه من خودم سلطانه افسردگیم

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا
من امروز49خریدم😂😂😂😂 بهمسرم گفتم ببین 50تومن اینو خریدم... گفت ایول..

واقعا.من جلوگیریم از اوناست واسه درمان لکه بینیه قبل پریود میخوام بخورم.چون معما آیا بهم نمیسازه. 

واقعا.من جلوگیریم از اوناست واسه درمان لکه بینیه قبل پریود میخوام بخورم.چون معما آیا بهم نمیسازه.&nb ...

نه خیلی خوبن..منم اولین باره میخوام استفاده کنم

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
خلاصی از قوم الطالمین قوم شوهر 😂😂

خدا خفت نکنه.خخخخ.

خیلی بابا برو راه ای عذاب دادنشونو پیدا کن بذار اونا فکر خلاصی بیفتن هههه.بعدتو پیشنهاد سیانور بهشون بده.البته قرص برنج براشون بهتره😂😂😂😂😁😁

بخودتم تلقین الکی نکن که عوارض و افسردگی و اینا...بیخیال... بهش فک نکن

مرسی آره من الکی بخودم تلقین میکنم.ان شا ءالله خیره. راستی یسوال یعنی ک ا ندوم هم استفاده کنیم باید هرچندماه روشمونو عوض کنیم؟ فقط قرص اینجوریه فک میکنم.! 

مرسی آره من الکی بخودم تلقین میکنم.ان شا ءالله خیره. راستی یسوال یعنی ک ا ندوم هم استفاده کنیم باید ...

یکسال قرص، 6ماه ک ا ن د و م 

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

من شنیدم که یاسمین خیلی خطرناکه شاید اوایل بهتون بسازه ولی در آینده مشکلات خطرناک کبدی پیدا میکنید و حتی مرگ.از پزشک مجرب بپرسید و خیلی تحقیق کنید که چی استفاده کنید.