2777
2789

گناه دارم چرا نمیاید تاپیک اخرم😭😭😭😭😭😭

مهمه لطفا خواهش میکنم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوسال پیش به هر دری نزدم که بمیرم...شب ها با این دعا که خدایا امشب توی خواب منو بکش میخوابیدم.

ببخشیدا ولی الان بدتر از سگ پشیمونم هزار بار از خودم و خدا عذرخواهی میکنم بابت این حرفا و این فکر ها...آن چنان ورق زندگیم الان برگشته که دلم نمی‌خواد حتی یک ثانیه از زندگیم رو از دست بدم...

برو پیش روانشناس خوب و درست حسابی تحقیق کن راجع بهش

خودتو بیشتر بشناس.

تا خودت نخواهی نمیتونی ذهنیات رو عوض کنی

خانومای خوشگل هیچوقت با من پرابلم نداشتن🙆🏻♀️🩷

مشکلت چیه ؟منم یه مدته مشکل زیاد دارم

مشکلم یکی دوتا نیست که

یاد گرفتم هر آدمی انسان نیست ... دلم تنگ میشه ولی لیاقت نداری ...کینه تاریخ انقضا نداره ... ما که داستانو میدونیم تو خالیتو ببند ... من شروع کننده بدی نیستم ولی بدی ببینم بد تمومش میکنم ... خوب باشی تا ته راهش هستم ... تو شادیامون همه هستن تو غمامون کی موند!؟(: اشک تو تنهاییات یعنی حرفایی که نمیتونی به هیچکی بزنی ... من اگه قرار بود همه رو ببخشم که آدم نمی‌شدم (خدا می‌شدم) کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم بعضی وقتا بعضی (آدما) با یه (حرکت) یا یه (حرف) خودشونو برای (همیشه) از چشمت میندازن دارم یاد میگیرم به هر کسی به اندازه لیاقتش بها بدم نه به اندازه (دلم)

اسی جان

خودکشی کجاش قشنگه

اونجا که زجر می کشی و پشیمون میشی و التماس می کنی که نجاتت بدند و نمی تونند

یا اونجا که معیوب ناقص میشی و ذلیل و خوار یه عمر سربار زندگی دیگران میشی؟

بزدل نباش

لجنگ و زندگی کن

روزهای قشنگ تو راهه

قطعا این کار پشیمونی داره و دیگه راه برگشتی نیست

نکته مثبتش همینه که راه برگشتی نیست ولی خب ریسکه

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
نکته مثبتش همینه که راه برگشتی نیست ولی خب ریسکه

مثبت نیست چون این کار گناهه .میخوای از مشکلات این دنیا فرار کنی خودت رو گرفتار عذاب بیشتری میکنی .مشکلات این دنیا بالاخره دیر یا زود حل میشه باید صبر داشته باشیم 

مثبت نیست چون این کار گناهه .میخوای از مشکلات این دنیا فرار کنی خودت رو گرفتار عذاب بیشتری میکنی .مش ...

حق با شماست عزیزم درسته 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
2790
2778
2791
2779
2792