2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاشکی میشد امشب بخوابم دیگه برای همیشه بیدار نشم😔

یاد گرفتم هر آدمی انسان نیست ... دلم تنگ میشه ولی لیاقت نداری ...کینه تاریخ انقضا نداره ... ما که داستانو میدونیم تو خالیتو ببند ... من شروع کننده بدی نیستم ولی بدی ببینم بد تمومش میکنم ... خوب باشی تا ته راهش هستم ... تو شادیامون همه هستن تو غمامون کی موند!؟(: اشک تو تنهاییات یعنی حرفایی که نمیتونی به هیچکی بزنی ... من اگه قرار بود همه رو ببخشم که آدم نمی‌شدم (خدا می‌شدم) کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم بعضی وقتا بعضی (آدما) با یه (حرکت) یا یه (حرف) خودشونو برای (همیشه) از چشمت میندازن دارم یاد میگیرم به هر کسی به اندازه لیاقتش بها بدم نه به اندازه (دلم)

📝

واسه خود کشی کردن راه های احمقانه زیادی وجود داره، مثلا می تونی پنج دقیقه دماغت رو بگیری، یا اینکه خودت رو ببندی به ریل قطار، یا اینکه سرت رو پشت سر هم بکوبی دیوار...

اما احمقانه ترین راه خودکشی اینه که عاشق یه نفهم بشی، 

عاشق یکی بشی که به هیچ وجه حرف و احساست رو نمی فهمه.

یه خودکشی تدریجی...

👤 #روزبه_معین

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

من ۶ ساله میخوام اینکارو کنم ولی عرضه ندارم

🥲🫂💔همون بهتر که عرضه شو نداری

چنلم توی بله : fararazbale [تو همون کسی هستی که بخاطر داشتنش حاضرم از همه چیز و همه کس بگذرم که فقط تو رو داشته باشم♡]...(برا دیگران:تو هیچ کدوم از کارام دخالت نکن،برا تو :اع از موی مشکی خوشت میاد؟پس هیچ وقت رنگ نمیکنم💙)🎼°○تو که میدونی وقتی هستی حال من بهتره○° 🎼

منم همینکار میخوام بکنم ولی فقط یچیز مانع راهم میشه اونم فکر به اینکه عذاب و فلان داره یعنی یکی بهم بگه سختی در انتظارم نیست ثانیه ای عقب نمی‌نمیندازم 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه ها چیکار کنم من لطفا یه راه جلو پام بزارید دیگه خسته شدم بخدا😔دیگه چقدر درد بکشم اخه مگه یه آدم چقدر میتونه تحمل کنه

یاد گرفتم هر آدمی انسان نیست ... دلم تنگ میشه ولی لیاقت نداری ...کینه تاریخ انقضا نداره ... ما که داستانو میدونیم تو خالیتو ببند ... من شروع کننده بدی نیستم ولی بدی ببینم بد تمومش میکنم ... خوب باشی تا ته راهش هستم ... تو شادیامون همه هستن تو غمامون کی موند!؟(: اشک تو تنهاییات یعنی حرفایی که نمیتونی به هیچکی بزنی ... من اگه قرار بود همه رو ببخشم که آدم نمی‌شدم (خدا می‌شدم) کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم بعضی وقتا بعضی (آدما) با یه (حرکت) یا یه (حرف) خودشونو برای (همیشه) از چشمت میندازن دارم یاد میگیرم به هر کسی به اندازه لیاقتش بها بدم نه به اندازه (دلم)
با ابدیتت اینکارو نکن خواهش میکنمعمر دنیایی یک روز تموم میشه حتی اگه ۱۰۰ سال باشه اما بعد از این دنی ...

اگرهمیشه این حرفها رو یادمون باشه غصه هاو مشکلات این دنیارو بهتر میتونیم تحمل کنیم 

2790
2778
2791
2779
2792