2777
2789
عنوان

مشهدیابیان؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 37 پست
شما مطبش میری عزیزم هرماه؟دکترخوبیه؟من هنوزحضوری ندیدمش...

من میرم بیمار ستان جوادالآئمه پیشش

مطب میگن خیلی شلوغه

توبیمارستانش که غل غلس چ برسه مطبش

توبیمارستان امام حسین و شفا هم هست

خداجونم هرکی آرزویه مادرشدن داره* زودترآرزوشو برآورده کن*داره دیرمیشه*عاشقتم
من میرم بیمار ستان جوادالآئمه پیشش مطب میگن خیلی شلوغه توبیمارستانش که غل غلس چ برسه مطبش توبیمار ...

اره منم برای ویزیت میخوام برم یاثامن یاامام حسین..دارالشفاکه میگن از۵صبح بایدنوبت بگیری

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شما مطبش میری عزیزم هرماه؟دکترخوبیه؟من هنوزحضوری ندیدمش...

دوستم پیش همین زایمان کرد سزارین شد خیلی تعریف میکنه میگه نه بخیه هام دردمیکنه ن کمرم...زن مؤمنه ایه ..تواتاق زایمانم واس مریضاش قران میخونه 

دوستم پیش همین زایمان کرد سزارین شد خیلی تعریف میکنه میگه نه بخیه هام دردمیکنه ن کمرم...زن مؤمنه ایه ...

اره منم چندتاازدوستام رفتن پیشش خیلی تعریف کردن....

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
اره منم برای ویزیت میخوام برم یاثامن یاامام حسین..دارالشفاکه میگن از۵صبح بایدنوبت بگیری

امام حسین که باید از 4 صب بری

شوهرم تومسیرش بیمارستان امام جواد شش میره نوبت میگره از اونورم میره سرکار

امام حسین که باید از 4 صب بری شوهرم تومسیرش بیمارستان امام جواد شش میره نوبت میگره از اونورم میره س ...

مگه اینترنتی نیست نوبتاش؟؟؟

اره منم چندتاازدوستام رفتن پیشش خیلی تعریف کردن....

من میخاستم برم پیش توتونیان همین دوستم مجبورم کرد برم پیشش...فک میکنم دستش خوبه...ماما و منشیش هم فوق العاده خوبن