فری۱۹۸۴ مدیر عضویت: 1396/02/29 تعداد پست: 1440 عنوان مشهدیابیان؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 37 پست سلام میخاستم ی دکترخوب واسه نازایی بهم معرفی کنین خوش اخلاق باشه مهربون أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ 1396/08/03 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6233 شماهم میری اونجا😀 اره میرم ولی نزدیک زایمانم میرم جای جنابی که برم بیمارستان امام حسین ع تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
اقلیمااااا عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 367 اره میرم ولی نزدیک زایمانم میرم جای جنابی که برم بیمارستان امام حسین ع
فری۱۹۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/29 تعداد پست: 1440 اره میرم ولی نزدیک زایمانم میرم جای جنابی که برم بیمارستان امام حسین ع پس نتیجه گرفتین ان شالله ک نینیت سالم ب دنیا بیاد أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
66مامانgoly عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 411 کلینیک ناباروری اونجاس فک کنم آره همونه کلینیک ناباروریه نوین ..دختر خواهر شوهرم پیش همین منصوری رفت ،بعد پنج سال حامله شد .😊 تاب تاب عباسی خدامنو نندازی میخام پناهم باشی تاآخر این بازی
فری۱۹۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/29 تعداد پست: 1440 دکتر حسینیان هم خیابون دانشگاه بغل برک هست،چند تا از آشناهای ما با نازایی رفتن یکیشون بعد ده سال پیش ... منم مشکل تنبلی تخمدان دارم البته یکی ازتخمدانام تنبل أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6233 پس نتیجه گرفتین ان شالله ک نینیت سالم ب دنیا بیاد من مشکلی نداشتم...بعدبارداری رفتم پیشش...دکترخوبیه باایمان اروم...برای نازاییم هست. تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
فری۱۹۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/29 تعداد پست: 1440 مشمل شما چیه تنبلی تخمدان أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
فری۱۹۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/29 تعداد پست: 1440 من مشکلی نداشتم...بعدبارداری رفتم پیشش...دکترخوبیه باایمان اروم...برای نازاییم هست. اره منم همینحورمیخام باشه،خداروشکرمشکلی نداشتین أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
فری۱۹۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/29 تعداد پست: 1440 ممنون عزیزان أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6233 اره منم همینحورمیخام باشه،خداروشکرمشکلی نداشتین برو انشاء الله نتیجه میگیری البته من دوسه ماه به خاطراسترس پریم عقب افتاد که بالتروزول خوب شد...بعدم باردارشدم...درکل میگن دستش سبکه... تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
فری۱۹۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/29 تعداد پست: 1440 برو انشاء الله نتیجه میگیری البته من دوسه ماه به خاطراسترس پریم عقب افتاد که بالتروزول خوب شد...بعدم ... ممنون حتما میرم دستت دردنکنه أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
gulshan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 396 اره میرم ولی نزدیک زایمانم میرم جای جنابی که برم بیمارستان امام حسین ع منم دکترم جنابیه خداجونم هرکی آرزویه مادرشدن داره* زودترآرزوشو برآورده کن*داره دیرمیشه*عاشقتم
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6233 منم دکترم جنابیه شما مطبش میری عزیزم هرماه؟دکترخوبیه؟من هنوزحضوری ندیدمش... تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....