2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر چند اینا هیچیشون نمیشه روز به روز ظالم تر میشن

والا من دعای  دستور انتقام از اینجا دیدم خیلی زیاد بود انجام دادم اصلا کسی طوریش نشد 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

والا من دعای دستور انتقام از اینجا دیدم خیلی زیاد بود انجام دادم اصلا کسی طوریش نشد

منم همینو میگم والله ظلمایی که اینا میکنن من میکردم یه شبه دودمانم به باد میرفت

منم همینو میگم والله ظلمایی که اینا میکنن من میکردم یه شبه دودمانم به باد میرفت

بابا اون روز به شوهرم میگفتم اتفاقا گفتم من ده سال شاغل بودم بخدا قسم کم مونده بود خودکار مورد استفاده مو هم از خودم ببرم اینقدر حساس هستم به موضوعات اینطوری ، اونوقت میبینی یکی هزار تا ظلم و جنایت می‌کنه راست راست راه می‌ره ، یک دهم اینا رو ما میکردیم همون جا در جا یه تریلی چیزی میومد میزد بهمون از ده جهت فلج می‌شدیم یعنی من که اینطوری هستم یکی بزنم ده تا میخورم اصلا خدا بدجور می‌ذاره تو کاسه م نمی‌دونم چرا 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بابا اون روز به شوهرم میگفتم اتفاقا گفتم من ده سال شاغل بودم بخدا قسم کم مونده بود خودکار مورد استفا ...

منم اینطوریم بخدا پامو کج میزارم سریع تاوان میدم ولی اینا اصلاااا انگاری خدا نمیبینشون

عزیزم توی ی تایپیکی خوندم ک نوشته بودید هماتوم داشتید 

منم از ۸ هفته دارم و از ۱۷میلی شد ۲۰ میلی و یدونه دیگه دراومده ۱۹ میلی 

دکترم گفت زیاد امید نداشته باش 

ی دکتر دیگه امپول پورولوتون نوشته خوندم شما زدید از هفته چند امپول زدید؟من ۱۲ هفته و ۴ روزمه میگن بعضی دکترا فقط از ۱۶ باید زد

عزیزم توی ی تایپیکی خوندم ک نوشته بودید هماتوم داشتید منم از ۸ هفته دارم و از ۱۷میلی شد ۲۰ میلی و ید ...

کی گفته امیدی نداشته باش هماتوم چیز خاصی نیست فقط رعایت یه سری نکات برطرف میشه

کی گفته امیدی نداشته باش هماتوم چیز خاصی نیست فقط رعایت یه سری نکات برطرف میشه

عزیزم من طول سرویکسمم اومده پایین 

میخاستم بدونم شما از هفته چند پرولتون زدید؟من ی دکتر میگه بزن یکی میگه نزن باید ۱۶ بشی

عزیزم من طول سرویکسمم اومده پایین میخاستم بدونم شما از هفته چند پرولتون زدید؟من ی دکتر میگه بزن یکی ...

طولت چنده؟من ۲۲ هفته به بعد زدم تا ۲۲ هفته پروژسترون فقط