2777
2789
عنوان

بیاید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقت دیگه

نمیدونم هیچکس هم نمیتونه بهت جواب قطعی بده اگر بده داره بهت دروغ میگه ولی حسم میگه در این برهه نمیشه به زمان احتیاج داری

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

🥲ما ۲٠ روز میشه اون خواست کات کنیم اونقدر بهش التماس کردم گفت میخوام تنها باشم

ماهم با اینبار شد 3 بار دوبار اول اون کات کرد یک بارش خودش برگشت یکبار من بار سوم دوتامون تموم کردیم 

ماهم با اینبار شد 3 بار دوبار اول اون کات کرد یک بارش خودش برگشت یکبار من بار سوم دوتامون تموم کردیم

انشالله اگه دوسش داری برگردین باز به هم. 

برا منم دعا کن برگرده🥲

کاربری دست چند نفره

۱۸ سالمه اون ۲۱ بود 🥲

منم 21 اون 23 

آبان سالگردمونه

تاپیک هاتو دیدم منم نادعلی و ضحی و.. خوندم سری قبل ولی اینبار باورت میشه حتی گریم نکردم فقط فکر کنم اذون صبح امروز بیدار شدم من اهل نماز و.. نیستم فقط برگشتم ب خدا گفتم خدایا اگر به صلاحمه برگرده اگرم ب صلاحم نیست تو صلاح کن چون خیلی دوسش دارم منم

منم 21 اون 23 آبان سالگردمونهتاپیک هاتو دیدم منم نادعلی و ضحی و.. خوندم سری قبل ولی اینبار باورت میش ...

ما آبان تولد هردوتامونه🥲

خدا هم دیگه نگام نمیکنه وگرنه با هر آیه نادعلی اشک ریختم 🥲

کاربری دست چند نفره

ما آبان تولد هردوتامونه🥲خدا هم دیگه نگام نمیکنه وگرنه با هر آیه نادعلی اشک ریختم 🥲

من نمیدونم اینجا شخصی داره یا نه میخوای آیدی بدم بریم حرف بزنم تل؟ چون شبیه همیم