2789
برای جوش ؟ممکنه کبد چرب ایجاد کنه و باید دوره ای آزمایش بدی

بله من دارم میخورم ولی التهاب جوشام بیشتر شده😭

مدرسم میرم همه پوستشون صافه من صورتم جوش داره فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من دارم میخورم ولی التهاب جوشام بیشتر شده😭مدرسم میرم همه پوستشون صافه من صورتم جوش داره فقط

بهتره به متخصص پوست مراجعه کنید ، منم تجربه ندارم فقط در همین حد به عنوان پرستار اطلاعات دارم

🌙✨️

بله من تحت درمان هستم قرص خوبیه 

خدایاااا💚 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بله من خوردم . پوستمو اینه کرد اونایی ک جوش دارید حتما بخورید راحت شید

خیلی جوش داشتین؟

کجای صورتتون جوش داشتین؟ و چند وقته مصرف میکنید یا کردین؟

من جوش قرمز داشتم الان زیر پوستی درآوردم از وقتی دارم میخورم 

خیلی جوش داشتین؟کجای صورتتون جوش داشتین؟ و چند وقته مصرف میکنید یا کردین؟من جوش قرمز داشتم الان زیر ...

من جوشای قرمز ریز و جوشای زیر پوستی داشتم . چن سال درگیر بودم . شدتش متوسطه 

ولی قبل عروسیم هی بیشتر شد مجبور شدم برم دکتر . بمدت ۴۵ روز نورم اسکین داد هفته ای ۳ تا دونه میخوردم همراه با کرم ضد جای جوش . خلاصه اینقددد خوب بود با همون هفته اول پوستم هییییچ جوش توش نموند . تا ۴۵ روز بازم رفتم چون ازدواجم نزدیک بود گف خطرناکه شاید ناخواسته باردار بشی باید عوض بشه داروهات . بعدش مدت سه ماه انتی بیوتیک مینوستاد بهم داد و پانژل  . من بعد دوهفته از قرص دیگ جوش نداشتم ولی خب باید دوره رو کامل میکردم . کم کم همه داروها تموم شد فقط پانژل میزدم هفته ای یکبار . همین 

چند وقته میخورین؟

۴ ماه استفاده میکنم 

خدایاااا💚 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بهتر شده پوستتون؟چه نوع جوشی میزدین؟

آره عزیزم خیلییی خوب شده ، من اصلا جوش نمیزدم اما چند ماه پیش صورتم یهو شروع کرد به زدن جوشهای چرکی بعد رفتم پیش دکتر بعداز آزمایش برام نورم اسکین نوشت ۷۰ روز اول برون ریزی داشتم جوری که صورتم پر جوشهای زیر پوستی چرکی شد اما بعد ۷۰ روز همشون خوب شدن ، قرص خیلی خوبیه برای همه نوع جوش خوبه