2777
2789
عنوان

کسی ویولن میزنه

58 بازدید | 14 پست

سلام من میخوام برم کلاس ویالون ولی چون دانشجو هستم و همچنین دارم طراحی لباس هم یاد میگیرم ، خانوادم میگن سخته و درگیری و دغدت زیاد میشه و نمیتونی به همشون بررسی ولی من خیلی علاقه دارن و جدای از اون دوستای پایه ای ندارم که باهم یه تایمی رو بیرون بگذرونیم دائم تو خونم برا همین دلم میخواد حداقل هفته‌ای یک بار چند ساعتی از روزمو برم بیرون از خونه و به کاری که دوست دارم اختصاص بدم ،

لطفا اگ رفتین راهنماییم کنین ، ممنون

ویالن سخته خیلی سخته 

اگه درگیری دارین فعلا نرین اونو 

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویولن از سخت ترین ساز ها هست وقت زیادی میخواد اگه میتونی هر روز براش وقت بذاری برو .

اگه حساسی و گردن درد و کتف درد و مشکلی تو دستت داری نرو چون فشار میاره اذیت میشی .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ویالود خیلی زدن نتاش سخته و شونه و گردنت هم درد میگره و دائم باید تمرین کنی...باید بدون دغدغه باشی ....خانوادت راست میگن بزار سرت خلوت شه بتونی روش تمرکز کنی

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم
جدی 🥺شما خودتون کلاساشو رفتین ؟ بلدین؟

نرفتم ولی موسیقی خوندم 

می‌دونم چقدر سخته و داستان داره 

حتما حتما باید براش وقت گذاشت روزی دو سه ساعت 

چندسال اولم صدای جذابی نداره 

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️

هم خیلی سخته هم هزینش زیاده و کلاساشم تایمش خیلی کمه بعد آدم دانشجو مصارفش بنظرم زیاده

درسته ولی من هزینش برام خیلی مهم نیس ، فقط همینک همه من رو میترسونن که از پسش برنیام

درسته ولی من هزینش برام خیلی مهم نیس ، فقط همینک همه من رو میترسونن که از پسش برنیام

والا درگیر میشی نرو بنظرم الان جدا از هزینه خیلی نت هاش سخته خیلی وقت و تمرین میخواد و حوصله

فقط شما گفتی ک برم 😁❤️

نظرات متفاوته😂 من خودم کلاس زبان میرفتم باشگاه میرفتم ویالنم میرفتم‌. درسم میخوندم. نیم ساعت در روز باید وقت برای تمرین بزاری چرا نشه اخه

و خدایی که در این نزدیکیست 
نظرات متفاوته😂 من خودم کلاس زبان میرفتم باشگاه میرفتم ویالنم میرفتم‌. درسم میخوندم. نیم ساعت در روز ...

جدی ؟ 😍شما خودت رفتی ؟!! نمیدونم چرا همه منو میترسونن ازش 

کی میرفتی؟ شما دانشجو بودی اونموقع؟

جدی ؟ 😍شما خودت رفتی ؟!! نمیدونم چرا همه منو میترسونن ازش کی میرفتی؟ شما دانشجو بودی اونموقع؟

اره ببین کلا ساز سختی و انتخاب کردی. یکم ممکنه خستت بکنه از لحاظ اینکه نسبت به سازهای دیگه طول میکشه تا یاد بگیری ولی کلا روزی نیم ساعت تمرین کنی هیچ مشکلی نداری

و خدایی که در این نزدیکیست